Coop Pank valis nõukogu esimeheks kaubandusinimese

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Rainer Rohtla
Rainer Rohtla Foto: Coop

17.05.2023 toimunud Coop Pank AS-i nõukogu koosolekul nimetati samast päevast ettevõtte uueks nõukogu esimeheks Rainer Rohtla.

Vastvalitud nõukogu esimehe sõnul näeb ta kodumaisel Coop Pangal järjest suuremat rolli Eesti ettevõtete ja inimeste majandusliku heaolu kasvus nii suuremates linnades kui ka neist kaugemal.

«Viimased aastad on tõestanud kodumaiste pankade olulisust Eesti majanduse, ettevõtete ja inimeste jaoks. Coop Pangal on vaid üks koduturg, milleks on meie kõigi ühine Eesti ja tal saab minna täpselt nii hästi, kui läheb kohalikel ettevõtetel ja inimestel. Viimased aastad on olnud edukad pea kõigile Eesti inimestele ja ettevõtetele, see tähendab, et ka Coop Pangal on läinud hästi,» märkis Rohtla.

«Kuue aastaga on pank kasvatanud turuosa ühelt protsendilt ligi kuuele protsendile ning kasvuruumi on veelgi. Coop Pangal ja Coopi jaeketil on suurepärased koostöövõimalused, mida teised pangad ei oma ning mis aitab olla meie klientidele veelgi lähemal igapäevaste sisseostude sooritamisel, arvelduste tegemisel ja suuremate või väiksemate ostude finantseerimisel. Olen kindel, et pank saab haarata hoogsalt turuosa ka edaspidi kõikjal Eestis, sest oleme kohalikud ja alati meie klientide jaoks olemas, olgu see Tallinna kesklinnas või Tõrva pangakontoris Valgamaal. Oleme kiirelt kasvav pank, kes on loodud igale eestimaalasele,“ lausus ta.

Alates 2023. aasta veebruarist töötab Rainer Rohtla Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehena ning 12.04.2023 toimunud Coop Panga üldkoosolek valis ta Coop Panga nõukogu liikmeks. Varem on ta töötanud erinevatel juhtivatel positsioonidel logistikaga seotud ettevõtetes, mis tegutsevad rahvusvaheliselt, DPD Eesti AS tegevjuhina ja viimati aastatel 2019-2022 oli ta Via 3L Grupi tegevjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles