Selgus Peeter Koppeli uus amet.«Mees peab elus riske ka võtma»

PM Majandus
Copy
Fookuse toimetaja Peeter Koppel
Fookuse toimetaja Peeter Koppel Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti finantsnõustamisteenuseid pakkuv firma Redgate Capital teatas, et võttis tööle SEBst lahkunud investeerimisstrateegi Peeter Koppeli.

«Redgate Capitalile tekib selline varade haldamise haru nagu Redgate Wealth. Minust saab selle haru investeerimisvaldkonna juht. Ehk Chief Investment Officer,» ütles Peeter Koppel ise oma uue ameti kohta.

Redgate Capitali partneri Aare Tammemäe sõnul on ettevõte järjepidevalt arenenud eesmärgiga olla finantsvaldkonna suunanäitajaks Baltikumis. «Ka meie tänavu veebruaris loodud investeeringute juhtimise äriüksus Redgate Wealth asub looma midagi uut – uut nii meie endi kui ka investorite jaoks. Näeme, et Eesti investorid vajavad aina enam aktiivsemat investeeringute juhtimise teenust. Lisaks harjumuspärastele globaalsetele strateegiatele pakume Peetri eestvedamisel oma klientidele personaalsemat teenust ning ligipääsu eratehingutele kogu Baltikumis,» ütles Tammemäe.

«Mul tekkis võimalus rakendada oma kogemust ja kompetentsi millegi uue ülesehitamisel. Ma olen mõnede oma uute kolleegidega ka varem koos töötanud ning see koostöö sujus hästi. Nad teavad, millega ma toime tulen ning on teadlikud ka minu iseloomu puudujääkidest. Olen selles suhtes õnnelik inimene, et minuga on ikka aeg-ajalt tahetud minu tööalasest tulevikust rääkida. Pandeemia ajal oli selles osas paus, kuid kohe, kui piirangud maha said, aktiveerusid erinevad huvilised. Ühel hetkel tuli lihtsalt langetada valik,» rääkis Koppel, kuidas uus töökoht temani jõudis.

«Eelmisest töökohast lahkuda oli muidugi kahju, kuid nooremaks ma ei jää ning mees peab elus riske ka võtma. Kui mõelda sellele, mida me tegema hakkame, siis eks me pea ikkagi eristuma ning pakkuma lähenemist, mida suured tegijad ei paku.»

Küsimusele, millised on uue töökoha palgatingimused võrreldes pangaga, vastas Koppel. «Palka makstakse turuhinda. Aga kuna see on millegi uue loomine, siis ühel hetkel võib selle uue loomisest ka kasu olla. Praegu on kõlanud alles stardipauk ning see ei ole sprint. See on maraton,» lisas Koppel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles