VIDEO Eesti suurim toidukauplus avab homme uksed

PM Majandus
Copy

Homme, 16.mail  avatakse pärast kaks kuud kestnud remonti Eesti suurim toidupood, 7500-ruutmeetrine Järve Selveri hüpermarket.

«Järve Selveri ehituse lõpusirgel on enam kui 7500-ruutmeetrine müügisaal täitumas kaupadega ja avamiseni on jäänud vähem kui üks ööpäev – põnevus kasvab ja oodatud hetk saabub homme keskpäeval,» ütles Selveri juht Kristi Lomp.

Järve Selveris tervitab kliente avar puu- ja juurviljamaailm, vertikaalaias kasvavate idude ja võrsetega, roheliste ürtide, smuutivaliku ja värskelt pressitud mahladega.

Järve Selveris toimetab nüüdsest suure valikuga pagarikoda. Lisaks pirukatele, ciabatta’dele ja baguette’idele valmistatakse kohapeal ka pärmivabu, traditsiooniliselt kääritatud ning kergitatud käsitööleibu. Järve Selveris hakatakse valmistama pannipitsasid, mis küpsevad Itaalia kiviahju tehnoloogial põhinevas kahekordses ahjus.

Poe toiduosakonda lisandub rikkalikum kala- ja lihatoodete väljapanek ning laieneb Selveri Köögi maitsete valik.

Uuenduse käigus ehitati kaasaegseks kõik kaupluse osad, kaasa arvatud ladu ja töötajate ruumid. Kogu külmapark viidi CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab varasemast ligi viiendiku suuremat energia kokkuhoidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles