Fudy laienes Saaremaale ja pakub inimestele lisatööd

PM Majandus
Copy
Fudy kuller.
Fudy kuller. Foto: Fudy

Fudy käivitas esimese platvormina toidu tellimise teenuse Kuressaares ning esimesed restoranid ootavad juba tellimusi. Fudy alustas ka aktiivset ka kohalike kullerite värbamist, pakkudes nii õpilastele kui ka täiskasvanutele teenida toidu kohale viimisega lisaraha.

«Kuressaares ootab klientide tellimusi Hesburger, kohe liituvad ka Saaremaakera ja J.R Pizza & Burger,« selgitas Fudy partnersuhete juht Robert Kikas. «Peame aktiivselt läbirääkimisi veel mitmete restoranidega, nii et rakendusel tasub kogu aeg silma peal hoida, sest liitujaid lisandub peagi.»

Lisaks restoranidele ootab Fudy endaga liituma ka kullereid. Toidukullerina saavad lisaraha teenida kõik, kes on vähemalt 16-aastat vanad ja toitu võib kohale toimetada nii auto kui ka rattaga. Kikase sõnul sobib kulleritöö lisaraha teenimiseks nii õpilastele kui ka täiskasvanutele. «See on väga paindlik. Töötada saab siis, kui endale sobib ja ka tasu saab ise mõjutada – mida rohkem tellimusi kohale viid, seda rohkem ka teenid. Ja tasud makstakse välja korra nädalas,» selgitas Kikas.

Fudy on Eesti kapitalil põhinev food tech tehnoloogiaettevõte, mis pakub restoranidele toidu kojuveoteenust ja kohapealsete tellimuste haldamise ning automatiseerimise lahendust. Tänaseks liitunud üle 600 restorani. Lisaks Kuressaarele muudab Fudy hea toidu nautimise mugavamaks ka Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Narvas ja Jõhvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles