Investeerimisplatvorm Estateguru sai ühisrahastuses Euroopa tegevusloa

BNS
Copy
Raha
Raha Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

Finantsinspektsioon väljastas Estategurule Euroopa ühisrahastuse uuele määrusele (ECFR) vastava tegevusloa, mis võimaldab ettevõttel ühtsete reeglite alusel tegutseda ühisrahastusteenuse pakkujana kõigis Euroopa Liidu liikmesriikides.

«Oleme alati olnud veendunud, et ühtne reguleerimine Euroopa tasandil aitab valdkonna arengule veelgi kaasa,» kommenteeris Estateguru tegevjuht Mihkel Stamm pressiteates. Uue üleeuroopalise tegevusloa saamine kinnitab ettevõtte teatel kõikide hiljuti kehtestatud määruste täielikku täitmist ning ettevõtte sisemiste protsesside ja protseduuride vastavust finantsstandarditele, mis on vajalikud kõikjal Euroopa Liidus tegutsemiseks.

«ECFR tegevusluba märgib Estateguru teekonnal olulist verstaposti, võimaldades platvormil oma teenuseid laiendada ning ja pakkuda investeerimisvõimalusi laiemale kasutajaskonnale kogu Euroopa Liidus. Hiljuti kehtima hakanud ECFR-i regulatsioonid tagavad investoritele suurema läbipaistvuse ning seavad uued kohustused nii investorite huvide kui ka tarbijate kaitsmiseks,» lisas Estateguru juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles