FlixBus ja Go Bus ühendavad piletimüügi

PM Majandus
Copy
FlixBus
FlixBus Foto: Andrius Laucius / FlixBus

Go Bus ja Euroopasse bussireise pakkuv Flixbus alustavad eksklusiivset koostööd. Alates 8. maist saab Go Busi piletid osta FlixBusi veebilehe ja mobiilirakenduse kaudu.

Go Bussi pileteid saab endiselt soetada ka ettevõtte enda veebilehelt.

«Meil on hea meel, et eelmisel aastal alanud koostöö Euroopa suurima bussifirmaga FlixBus on olnud edukas, pakkudes nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele reisijatele mugavat võimalust soetada Eesti sisereisidele pileteid,» ütles Go Busi juht Andrei Mändla. «Nüüd saavutab koostöö uue taseme ja bussipileteid saab osta otse Go Busi kodulehelt tänu FlixBusi otsingumootorile. Lisaks siseriiklikele liinidele annab see võimaluse planeerida oma reis ka kaugemasse sihtkohta,» lisas Mändla.

Tallinnast saab FlixBusiga otse reisida 24 rahvusvahelisse sihtkohta Euroopas. Otse on võimalik sõita Euroopa linnadesse, nagu Vilnius, Varssavi, Berliin või Praha ning ümberistumisega kaugematesse sihtkohtadesse, nagu Hamburg, Viin või Budapest.

Flix SE on reisitehnoloogia sektori juhtiv ettevõte, mis asutati 2013. aastal Saksamaal. Ettevõte pakub reisivõimalusi Euroopas ja kogu maailmas läbi oma FlixBusi ja FlixTraini teenuste.

Eesti turul on FlixBus tegutsenud ligi kolm aastat, alates ametlikust Balti riikide turule sisenemisest juunis 2020. Samal ajal alustas ettevõte ka oma laialdaste kohalike ja rahvusvaheliste ühenduste teenuste pakkumisega Leedus ja Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles