Wolt laienes Jõhvi ja Kohtla-Järvele

Merike Lees
, majandusajakirjanik
Copy
Wolti kullereid võib nüüdsest näha ka Jõhvis ja Kohtla-Järvel.
Wolti kullereid võib nüüdsest näha ka Jõhvis ja Kohtla-Järvel. Foto: Kristjan Teedema

Tehnoloogiaettevõte Wolt käivitas tänasest teenuse Jõhvis ja Kohtla-Järvel, mis võimaldab ühest küljest kohalikel inimestel mobiilirakenduse abil toitu ja kaupa tellida ning teisest küljest ka teenusepakkujana teenida.

«Ida-Virumaal toimetame juba Narvas ja Narva-Jõesuus, seega usun, et piirkonnas laienemine elavdab veelgi siinset ettevõtlust, annab inimestele võimaluse kullerpartnerina sissetulekut teenida ning muudab kogukonna igapäevaelu mugavamaks,» ütles Wolt Baltikumi juht Liis Ristal.

Eelmise aasta veebruaris hakkas Wolt teenust pakkuma Narvas ja teeb  kojuvedusid ka Narva-Jõesuusse. Nõudlust nii tellimustele kui ka kulleri tööle on palju ja seetõttu laiendati Ida-Virumaal tegevust veelgi.

Wolt annab inimestele võimaluse kullerina sissetulekut teenida. «Wolti kullerina töötamise vastu on alati huvi olnud, sest Wolt võimaldab sõlmida töövõtulepingu. Paljud meie kullerid seda võimalust ka kasutavad,» rääkis Ristal.

Töövõtuleping võimaldab Woltil kullerpartnerite eest tasuda tulumaksu ja sotsiaalmaksu ning töötuskindlustusmaksu. Nende platvormil töötab Eestis umbes 2000 kullerit ja eelmisel aastal maksis ettevõte nende pealt üle 3,5 miljoni euro tööjõumakse. 

Lisaks on Wolt sõlminud kõikide aktiivselt platvormil olevate kullerpartnerite eest õnnetusjuhtumikindlustuse. Kullerpartnerina on võimalik töötada ka ettevõtluskonto või mõne teise juriidilise kehaga.

Wolt sisenes Eesti turule 2016. aastal. Lisaks restoranitoidule saab tellida kaupa ka jae- ja toidupoodidest. «Woltist saab täna kõike alates ehitusmaterjalidest kuni lapsemähkmeteni,» nentis Ristal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles