EfTEN United Property Fund teeb osanikele väljamakse

BNS
Copy
Efteni börsikella helistamine Radisson Collectioni hotellis.
Efteni börsikella helistamine Radisson Collectioni hotellis. Foto: Sander Ilvest

EfTEN Capital AS ja EfTEN United Property Fundi fondivalitseja võttis vastu otsuse teha osakuomanikele rahaline väljamakse 18,179 eurosenti osaku kohta – kokku ligi 452 000 eurot.

Väljamakse suurus moodustab 1,68 protsenti fondi kehtivast puhasväärtusest ning 1,95 protsenti fondi osaku viimasest sulgemishinnast, teatas EfTEN börsile.

See on EfTEN United Property Fundi teine rahaline väljamakse sel aastal, millega koos on fond tänavu teinud väljamakseid 4,5 protsenti fondi osaku viimasest sulgemishinnast. Alates EfTEN United Property Fundi noteerimisest Nasdaq Tallinna väärtpaberiturul mullu mais, on fond teinud investoritele väljamakseid 50,2 eurosenti osaku kohta.

Väljamakse aluseks on laekumised fondi kolmest alusfondist – EfTEN Real Estate Fund, EfTEN Kinnisvarafond II ning usaldusfond EfTEN Residential Fund – ja Vilniuse Menulio 7 büroohoonest, mille fond soetas mullu veebruaris ning teenis sealt eelmise aasta kümne kuuga investoritele jaotatavat rahavoogu 4,2 protsenti investeeringu väärtusest.

Väljamakseid on õigus saada osakuomanikel, kes on kantud osakuomanike nimekirja 25. mail väärtpaberite registripidaja arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga. Seega on fondi osakutega seotud õiguste muutmise päev ehk ex-date 24. mai. Väljamaksed osakuomanikele tehakse 12. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles