Lux Express paneb Riia liinile väljumisi juurde

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Lux Expressi bussid Tallinna bussijaamas.
Lux Expressi bussid Tallinna bussijaamas. Foto: Joakim Klementi/Eesti Meedia/scanpix Baltics

Lux Expressi bussidega saab alates reedest Tallinnast Riiga sõita 12 korda päevas. 

Ettevõtte teatel näitavad nii reisijate arvu kasv kui ka statistikaameti andmed, et Läti on jätkuvalt üks populaarseim reisi sihtkoht Eesti inimeste seas.

Võrreldes mullu märtsiga on Lux Expressi Tallinna-Riia liinil reisijate arv kasvanud 61 protsenti. Samal ajal on Riia, Vilniuse ja Varssavi liinidel reisijate arv kokku kasvanud 67 protsenti.

«Sellise tõusu puhul on oluline siiski täpsustada, et mullu märtsis oli koroonakriis küll taandumas, kuid ametlikult kehtisid veel piirangud. Sellest hoolimata on reisijate arvu praegune kasv märkimisväärne ja näitab inimeste huvi Balti regioonis reisimise vastu. Meie teeme enda poolt kõik, et seda huvi mugavete busside ja tihedate väljumistega lihtsustada ja soodustada,» ütles Lux Expressi rahvusvahelise äri juht Rait Remmel.

Bussid Tallinnast Riiga väljuvad peaaegu iga tund hommikul kella 7 kuni õhtul kella 18ni. Viimane buss, mis viib reisijad lõpuks Vilniusesse, stardib Tallinna bussijaamast kell 22.30 ning jõuab Riiga 2.35 öösel. Samal ajal stardib ka esimene buss Riiast Tallinna. Edasi väljuvad Riia-Tallinn bussid samuti alates kell 7 hommikul kuni õhtul kella kuueni peaaegu igal tunnil.

Lux Expressi teatel hoiavad nad ka Balti regiooni teistel liinidel piisavat sagedust, et täita järjest kasvavat reisijate nõudlust. Tartu-Riia liinil väljub iga päev mõlemas suunas kolm bussi. Tallinnast Vilniusesse läheb otsebuss kaks korda päevas, millele lisaks on palju erinevaid võimalusi Riias ümber istudes. Ka Tallinnast Varssavisse saab ühe või kahe ümberistumisega. Riia ja Vilniuse vahel on Lux Expressil mõlemas suunas seitse väljumist päevas ning Vilnius Varssavi vahel alates 28. aprillist kolm väljumist päevas mõlemas suunas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles