Vali timedule ja ükski klient ei lähe kaduma

timedule
Copy
Foto: timedule

Mugav ning kiire veebipõhine broneerimisplatvorm timedule rõõmustab kliente ning lisab äritegevusele vunki.

Soovite äritegevust tõhustada? Pakute iluteenuseid või rendite autosid? Loote elamusi golfiväljakul või kunstistuudios? Teil on palju tööd ning olete hõivatud ega soovi broneerimissüsteemi kaasajastamise teemadega oma pead vaevata? Võite nüüd nautida oma tööd, teades, et samal ajal haldab timedule teie eest kogu broneerimisprotseduuri.

Tarkvaraettevõte pakub lihtsat ja intuitiivset broneerimisplatvormi timedule, mille abil saab reaalajas broneeringuid hallata. Timedule aitab suhelda klientidega, hallata kohtumisi ning broneeringuid 24/7. Tasub teada, et tegu on paljudesse ärivaldkondadesse sobituva tõhusa ning usaldusväärse broneerimissüsteemiga.

Broneerimisplatvorm timedule säästab teie aega ja on lihtne – selle tööpõhimõttest arusaamine ei võta aega rohkem, kui viis minutit ja rakendus kujutab endast teie jaoks broneerimise linki, mille saate lisada enda ettevõtte veebikeskkonda.

Timedule broneerimissüsteem arvestab teie äri vajadusi, sest on paindlikult kohandatav. See tähendab muu hulgas, et saate luua isikupärase broneeringu meeldetuletuse teksti või anda näpunäiteid soovitusi platvormi broneerimislehe kujunduse kohta. Broneerimissüsteemi juurde saab integreerida erinevaid maksevõimalusi, sünkroonida seda kalendriga ning lisada statistika ja analüüsi tööriistu.

Timedule mobiilirakenduse ja veebisaidi abil saad oma broneeringutele ligi kõikjal ja igas nutiseadmes. Klient on hiirekliki kaugusel!

Kuidas alustada? Esmalt vali omale sobiv broneerimisplatvormi pakett! Paketi valik sõltub sellest, palju on ettevõttes töötajaid – väike pakett on mõeldud ühe töötajaga, suurim pakett piiramatu arvu töötajatega ettevõttele. Hea on teada, et timedule broneerimisplatvormi kasutajal ei ole vaja tasuda mingeid varjatud kulusid ega ülemääraseid tasusid! Kõik on kindel ja paigas.

Lisaks saad kiiret ja sinu vajadustele vastavat tuge alati ja nii palju, kui seda vajad.

Timedule toob kliendid lähemale – võta tasuta prooviaeg ja veendu selles!

Copy
Tagasi üles