Üks Euroopa suurimaid häkatone HackCodeX kutsub kandideerima

Copy
Foto: SIA Helve

Avatud on kandideerimine HackCodeX kodeerimishäkatonile, mis toimub 3.-5. juunil kaunis Riia linnas, Lätis. 2023. aastal toimuv üritus toob kokku tehnoloogiahuvilised üle kogu Euroopa.

HackCodeX on rahvusvaheline häkaton, mis toob kokku kodeerimise parimad ja helgemad pead üle kogu Euroopa. Osalejatel on võimalus luua võrgustikke teiste kodeerijatega, õppida valdkonna ekspertidelt ja tutvuda tipptehnoloogiatega. 48-tunnisel häkatonil arendavad osalejad uusi ideid piirkonna juhtivate IT-ettevõtete poolt esitatud väljakutsetega tegelemiseks ja võistlevad väärtuslike auhindade nimel. Lisaks on osalejatel juurdepääs rahvusvahelistele mentoritele, valdkonna ekspertide poolt korraldatud töötubadele ja paljudele mitteametlikele võrgustike loomise üritustele.

HackCodeX on avatud mis tahes oskustasemega osalejatele, algajatest ekspertideni. See üritus on ainulaadne võimalus tehnikahuvilistele esitada endale väljakutseid, arendada oskusi ja saada kogemusi toetavas ja koostööaldis keskkonnas, kohtudes sadade teiste arendajatega. HackCodeX on tasuta ja avatud kõigile, eelkõige programmeerijatele, aga ka veebidisaineritele, tudengitele ja tehnoloogiahuvilistele ettevõtjatele. 2022. aastal tõi HackCodeX kokku enam kui 300 valdkonna asjatundjat 12-st Euroopa riigist ja 43 meeskonda töötasid välja lahendusi kuuele kodeerimisväljakutsele.

Foto: SIA Helve

Lisainfo saamiseks häkatoni kohta ja registreerimiseks külastage veebilehte. Pange palun tähele, et kohtade arv on piiratud ja kandideerimine on avatud kuni 22. maini.

Lisaks häkatonile toimub 5. juunil ka ühepäevane konverents koos mitmete arutelude ja töötubadega, mis on Euroopa tehnoloogia- ja arvutiteaduse ekspertide kohtumispaigaks. Foorumi eesmärk on pakkuda mitmekesist programmi, mis on spetsiaalselt loodud programmeerijatele ja tehnoloogiaettevõtjatele, pakkudes uusi teadmisi valdkonna kuumimatel teemadel. Tänavused arutelud ja töötoad keskenduvad tehisintellektiga seotud arengute olulisusele, andme- ja küberturvalisuse väljakutsetele, kvantarvutuse uutele arengutele, aga ka praktilistele programmeerimisnõuannetele. Lisainfot esinejate kohta ja konverentsile registreeruda saate siin.

Foto: SIA Helve

Üritust HackCodeX korraldab teist aastat innovatsioonifirma Helve, et arendada innovatsiooni ja toetada ettevõtete ühisloomet, tehes koostööd noorte talentidega. Lisaks on häkaton võimalus luua rahvusvahelisi koostöösuhteid, arendada tehnoloogia kogukonda ja jäädvustada Riia noorte talentide jaoks põneva sihtkohana. HackCodeX-i toetavad infotehnoloogiaettevõte Emergn, Atea Group Services ja Ubiquiti.

Copy
Tagasi üles