Veski Tehnopark pakub madalate kommunikatsioonikuludega modernseid lao- ja kontoripindu

RE/MAX
Copy
Foto: Veski Tehnopark

Tallinna külje all, Jüri ringtee vahetus läheduses Kiilis asuv Veski Tehnopark on Harjumaa üks kiiremini arenevaid äri- ja tööstuspiirkondi. Tehnopark pakub mitmekülgseid lahendusi ettevõtte äri arendamiseks ning laiendamiseks läbi uute moodsate kontori- ja laoruumide üürimisega. Lisaks asukohale on äriruumide trumbiks energiatõhusus ja madalad kommunikatsioonikulud.

Eelmisel aastal valmis aadressil Veski 5 tehnopargi esimene etapp – A-energiaklassi stock-office-tüüpi hoone, mis pakub ettevõtjatele nii lao-, tootmis-, kontori- kui ka esinduspinda. „Veski 5 hoone on klientide poolt ülimalt positiivselt vastu võetud ning täna on meil üürilepingutega kaetud juba enam kui 75% hoonest,” ütleb arendaja RE/MAX Central esindaja Kalev Aiar.

Ta lisab, et klientide jaoks on atraktiivne nii tehnopargi mugav asukoht kui ka madalad igapäevakulud. „Viimastel aastatel ettevõtjaid tabanud elektrienergia- ja küttehindade ootamatu kerkimine on teinud nad ettevaatlikuks ning pannud otsima turul soodsamaid lahendusi. Vanade hoonete kommunikatsioonikulud on sageli väga kõrged ja kes ikka soovib tühja maksta. Nii on tekkinud trend kolida senistest amortiseerunud või kesklinna kallitelt pindadelt uutesse energiatõhusatesse hoonetesse.”

Foto: Veski Tehnopark

Kommunikatsioonikulud vaid üks euro ruutmeetri kohta

Veski 5 hoone kommunikatsioonikulud on tõesti väga madalad, vaid umbes üks euro ruutmeetri kohta. Maja on valminud vastavalt kõrgematele nõuetele, kus olulisel kohal on energiatõhus tehnoloogia, näiteks innovaatiline õhk-vesi põrandakütte ja väljatõmbeventilaatorid. Ruumide lae kõrgus on 5,5 meetrit ning põranda kandevõime 3,8 tonni ruutmeetri kohta. Ladude tõstukukse mõõt 3x3,5 meetrit.

„24-tunnise ligipääsuvõimalusega laod pakuvad lahendust igasuguse kauba hoiustamiseks, tegemist on turvalise, köetava ning heas asukohas oleva hoonekompleksiga. Meie klientide tegevusalad ulatuvad seinast seina – e-kauplustest ning tehnikamüüjatest kuni väiketootjateni,” tutvustab Aiar. „Meie pakutavad pinnad on hea võimalus hoida kokku püsikuludelt nii alles alustaval ettevõttel kui ka juba mõnda aega tegutsenud firmal, mida kimbutab ruumipuudus.”

Foto: Veski Tehnopark

Võimalus valida ruumide paigutus vastavalt oma vajadustele

Arendajal on juba olemas ehitusload ka Veski 4 ja Veski 6  kinnistutele planeeritud uutele ärihoonetele. Nende hoonete valmimine sõltub üürnike huvist. Sõlmides täna lepingu, võib juba 6-7 kuu möödudes kolida sisse täiesti uude majja. Samuti on arendajal hetkel veel vabad käed muuta ruumide paigutust vastavalt tulevase rentniku soovidele. See on väga hea võimalus, sest Veski Tehnopargi paindlik kontseptsioon võimaldab kokku tuua ühe katuse alla nii tootmise, lao- ja kontoriruumid kui ka müügisaali.

Veski Tehnopark on logistiliselt äärmiselt mugavas asukohas. Tallinna ringteelt on juurdepääs tagatud Kurna liiklussõlme kaudu ning asub sealt 10-minutilise autosõidu kaugusel. Via Baltica kaudu on võimalus transportida kaupu Paldiski ja Muuga sadamasse. Ja ideaalne on see paik Veski Tehnopark Kiili valla ettevõtetele, kelle tegevusalaks on väiketootmine, ladustamine, kaubandus või teenindus.

Rohkem infot Veski Tehnopargi kohta: www.veskitehnopark.ee

Foto: Veski Tehnopark

Kui teil tekkis huvi nutilao ja kontoripinna rentimise vastu, võtke julgelt ühendust:

RE/MAX Central
Kalev Aiar
tel +372 5805 8055
e-post: kalev.aiar@remax.ee

"Nagu minu ettevõtte nimi - Kalamaja Siider - ütleb, valmistan siidrit. Olen Veski Tehnopargi klient, sest siinne pind vastab minu põhivajadustele: ruum on köetav, 240V ja 320V elektriga ning vee kvaliteet on parem kui Tallinnas. Lisaks asub laopind pealinnale lähedal ning kõik vajaminevad teenused jäävad teepeale."

Ari Uolevi Putkonen,
Kalamaja Siider
 

"Esmakordselt lugesin Veski Tehnopargi kohta 2022. aasta suvel Kiili kohalikust lehest ning uurisin juba siis võimalikke vabu pindasid, kuid kolimine tundus liiga suure ettevõtmisena. Alates selle aasta märtsist olen aga klient, sest meie ventilatsiooniseadmete hooldusega tegelev ettevõte vajab laoruumi varuosade, tööriistade ja seadmete jaoks. Kuna meie Tallinnas asuva pimeda ja külma lao kommunaalide kulu muutus ebamõistlikuks, langes valik Veski Tehnopargile. Lisaks asub meie ladu nüüd väga heas paigas, kuna sõidame tööasjus ümber Eesti ning sealt punktist pääseb igale poole. Ladu on kinnisel territooriumil, soe ja hästi valgustatud."

Taavi Jõgi,
Test OÜ
 

"Oleme Veski Tehnopargi klient olnud mõned kuud, leidsime kontakti City24 portaali kaudu. Tegeledes jae-ja hulgikaubandusega, on ettevõttel vaja aeg-ajalt laopinda esemete hoiustamiseks, näiteks hetkel hoiustame laos kaupluste üleliigset mööblit ja tarvikuid. Meile meeldib, et laopinnad on täiesti uued ning väga heade mõõtudega."

Marko Uuk
Copy
Tagasi üles