Elron saab uue juhatuse liikme

BNS
Copy
Elroni rong
Elroni rong Foto: Sille Annuk / Scanpix

Esmaspäevast alustab Elroni tehnikavaldkonna juhatuse liikmena tööd Märt Ehrenpreis, kes võtab töö üle enam kui 22 aastat Eesti reisirongiliikluse arengusse panustanud Riho Sepparilt.

Ehrenpreis vastutab tehnika-, liikluskorralduse, haldus- ja ostuosakonna eestvedamise ning arengu eest. Koos juhatuse esimehe Lauri Betlemiga kuulub ta ka kaheliikmelisse Elroni juhatusse.

«Märt Ehrenpreisi ootavad liikluskorraldus- ja hooldusprotsesside efektiivistamise ja meeskondade arendamise kõrval ees ka ettevõtte suurprojektid, nagu uute Škoda rongide raudteeliiklusesse integreerimine, uue depoo projekteerimine ning ehitus Soodevahesse,» loetles Elroni nõukogu esimees Andres Allikmäe.

Märt Ehrenpreis.
Märt Ehrenpreis. Foto: linkedin.com

Ehrenpreisil varasem raudteevaldkonna töökogemus, ta on töötanud Eesti Raudtee telekomi- ja turvangusüsteemide ameti juhatajana ning panustanud rongiliikluse turvalisuse parandamise investeerimisprojektidesse. Viimased paar aastat on ta juhtinud Soome ettevõtte harukontorit Eestis, mis pakub raudteetaristu projekteerimise teenuseid.

Ehrenpreis leiab, et Elronil on tugev potentsiaal ja võimalus kasvada tehniliselt regiooni üheks kaasaegseimaks reisijateveo ettevõtteks. Ta lisas, et Elroni meeskond on teinud ära väga suure töö, mille tulemusel jõuavad 2024. aasta lõpus liinile uued täiendavad reisirongid.

«Uute rongide vastuvõtt, logistika- ja hooldusvõimekuse vastavaks arendamine ning uute rongide liiklusesse integreerimine on esimesed suurprojektid, millele saan juhatuse liikmena anda oma panuse,» tõi ta esile.

Eesti Liinirongid AS on Elroni kaubamärgi all tegutsev riigiettevõte, mis pakub reisiteenust kõigil Eesti rongiliinidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles