ERPLY Books – mugav ja turvaline raamatupidamine igas seadmes, igal ajal, igas kohas

Margn OÜ
Copy
Foto: United Design

Raamatupidamine on lihtne, loogiline, kiire ja turvaline, kui kasutada ERPLY Books innovatiivset raamatupidamistarkvara. Tänu ERPLY Booksile on teil kogu raamatupidamine olemas igal ajal, igas kohas ja igas seadmes, kus on olemas internetiühendus ja veebilehitseja. Tarkvara uuendatakse pidevalt ning uuendused toimuvad reaalajas, nõudmata kliendilt ühtegi lisaliigutust.

Tänu ERPLY Booksile hoiavad ettevõtted kokku palju aega ning töötajad saavad keskenduda äri põhitegevusele. Näiteks säästab raamatupidamisprogrammi ostuarvete postkast kuni 80 protsenti seni ostuarvete haldamisele kulunud ajast. Kõikide vajalike nimekirjade importimiseks on loodud automatiseeritud võimalused: arved, maksed, kliendid, artiklid, kontod ja isegi arveread.

ERPLY Books pakub müügi- ja ostumaksude osas kõiki funktsioone, mida võib ette kujutada, alates maksude arvutamisest, täiendavatest tehingutest ja pöördmaksudest kuni riigipõhise aruandluseni. Programm on väga paindlik – kuigi uue organisatsiooni loomisel seatakse kõik reeglid vaikimisi, saab kõike muuta oma käe järgi. Väikesel organisatsioonil on mugavam kasutada tarkvara olemasoleval kujul, ent suurema ettevõtte puhul on võimalus lisaautomatiseerimiseks ja oma vajadustele vastavaks muutmiseks.

Mitmekülgne tööriist nii väikestele kui ka suurtele ettevõtetele

Pilvepõhine lihtsasti kasutatav raamatupidamistarkvara ERPLY Books on mõeldud ettevõtjatele ja raamatupidajatele ning sobib kasutamiseks nii suurtele kui ka väiksematele firmadele. ERPLY Books klientideks on nii suured ettevõtted, nagu Cronimet Nordic OÜ, Alas-Kuul AS, iDeal Group AS jpt. Raamatupidamisettevõtetest kasutavad ERPLY Booksi IMG Numeri OÜ, Jokerman OÜ jne, lisaks tuhanded väikesed ettevõtted.

Igas suuruses ettevõte saab ERPLY Booksi tarkvaras kõik vajalikud raamatupidamisega seotud toimetused hõlpsasti ning mugavalt tehtud. Väikeettevõtted saavad kasutada kõiki vaikesätteid ja suurfirmad saavad tarkvara kohandada vastavalt oma vajadustele. Tarkvara sobib suurepäraselt ka mitme eriorganisatsiooni või äri puhul, olenemata sellest, kas raamatupidajal on arvukalt kliente või on tegemist mitme firmaga ettevõtjaga.

ERPLY Booksi kasutuselevõtmine on äärmiselt lihtne: tuleb lihtsalt luua konto ning saabki hakata tarkvara kasutama. Sisestades dokumendid, laekumised ja muu info, on kõik vaikimisi korrektselt seadistatud. Algsaldod saad importida ka näiteks Excelist ja kui on tarvis keerukamat seadistusprotsessi, siis aitab ERPLY Booksi sõbralik ja kompetentne meeskond meeleldi koolitamise, seadistamise ja üldjuurutusega.

Iga tarkvarapaketiga on kaasas kasutajatugi ja see on klientidele tasuta. ERPLY Books on murede ja probleemide korral kliendile kättesaadav e-kirja support@erplybooks.com või telefoni teel +372 668 8961 tööpäeviti kella 9–17. Levinumatele küsimustele leiab vastused korduma kippuvate küsimuste rubriigist

Raamatupidamistarkvara ERPLY Books arenduse ja müügiga tegeleb Eesti ettevõte Margn OÜ.

Tutvu programmi võimalustega lähemalt siit.

Copy
Tagasi üles