Odavkett A1000 avab Tallinnas uue poe

Tarbija24
Copy
A1000 Market Lasnamäel.
A1000 Market Lasnamäel. Foto: Eero Vabamägi

Odavpoodide kett A1000 Market avab Õismäe Kollases keskuses 20. aprillil oma uue poe, mis on neil Tallinnas juba neljas. Plaan on veelgi laieneda.

A1000 Marketi juhi Tarmo Lauringu sõnul näitavad kaubanduskettide käibenumbrid, et inimesed on hakanud rohkem odavpoodides käima. «Näiteks kasvas A1000 Marketi käive esimeses kvartalis ilma uusi poode avamata ligi 20 protsenti, samas kui üldiselt oli sektor pigem tagasihoidlik,» ütles Lauring ja lisas, et Õismäel avatakse kauplus senise Rimi ruumides.

«Inimesed loevad raha rohkem kui varem ning soodsamate toiduainete ja poodide vastu on nõudlus selgelt kasvanud. Meile kirjutatakse tihti sooviga, kus võiks veel poode avada. Eks me tegelikult otsimegi sobivaid pindasid ka teistes Eesti kohtades – Rakveres, Elvas, Tartus ja mõtteid on veel,» rääkis Lauring.

Uus 925-ruutmeetrine A1000 Market avatakse Õismäel Kollases keskuses. A1000-l on Tallinnas veel kaks kauplust Lasnamäel ja üks Telliskivi piirkonnas Mööblimajas. Kokku on ketil Eestis 14 poodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles