Uus Eesti lennufirma sai tegevusloa ja hakkab ka Tallinnast lendama (1)

BNS
Copy
Marabu Airbus A320neo.
Marabu Airbus A320neo. Foto: Erakogu.

Uus Eesti lennufirma Marabu sai transpordiametilt lennuettevõtja sertifikaadi ja tegevusloa kommertslendude alustamiseks.

Lennufirma Marabu näeb oma suurimat turgu Saksamaal, kuid Eesti ettevõttena hakatakse juba sel suvel pakkuma ühendusi ka Tallinnast. Tallinnast alustatakse lende alates 21. maist Münchenisse ja alates 16. juunist Hamburgi.

Lennufirma alustab tihedamat lendamist Münchenist ja Hamburgist seitsme 180-kohalise A320 perekonna lennukiga, teatas ettevõte.

Sihtkohtade hulka kuuluvad Vahemere-äärsed Hispaania ja Portugali kuurordid, lisaks Kreeka, Kanaari saared, Sardiinia, Ibiza, Palma ja Hurghada Egiptuses ning Tallinn Eestis. Tallinnast alustatakse lende alates 21. maist Münchenisse ja alates 16. juunist Hamburgi.

Esimene Marabu kommertslend toimus 15. aprillil Münhen-Palma de Mallorca suunal.

Marabu ja Eesti riiklik lennufirma Nordica sõlmisid selle aasta alguses pikaaegse koostööleppe mille alusel pakub riiklik lennufirma uuele lennuettevõttele teenuseid kolme Airbus A320neo lennukiga.

Marabu juhatuse esimees Paul Schwaiger (paremal) ning Nordica juht Jan Palmer koostöölepingut allkirjastamas.
Marabu juhatuse esimees Paul Schwaiger (paremal) ning Nordica juht Jan Palmer koostöölepingut allkirjastamas. Foto: Erakogu.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles