Avasta innovatsioon pakenditurul - Bestpack

Bestpack
Copy
Foto: Shutterstock

Pakenditega kauplev ettevõte Bestpack annab endast parima, et leida igale kliendile õige pakendilahendus – just selline, mis eristab kliendi kaubamärki konkurentide omast ja aitab toodete müüki suurendada.

Pakendimaterjalide hulgimüügiga tegelev ettevõte Bestpack on tegutsenud Eesti turul kümme aastat ning saavutanud selle aja jooksul klientide silmis kõrge maine. Bestpack tahab kanda hoolt, et pakend oleks toote jaoks ohutu, see oleks atraktiivse välimusega ja mugav kasutada, lihtne utiliseerida ja kliendi jaoks sobiva maksumusega.

Bestpacki klientideks on kodumaised liha-, kala- ja leivatööstused, HoReCa sector ning ka pakendite tellimise riigihangetest võetakse edukalt osa. Ettevõte varustab mitmesuguste materjalidega ka tööstusettevõtteid.

Kui oled otsimas oma tootele ringmajanduse põhimõtetega kooskõlas olevat pakendit, siis tasub olla kursis pakendituru uudistega. Bestpack käib ajaga kaasas, on kursis pakendimaailma trendide ning uudistega ning pakub vägagi lai sortimenti tooteid igale maitsele. Bestpacki sortiment on mitmekesine. Pole vajadust tellida pakendeid erinevatest allikatest: kõik saab kätte ühest kohast.

Kas plastikut peaks kartma? Bestpack soovitab kasutada tooteid R-PET (recyclable) või CPET materjalist. Bestpack esindab tehaseid, mis on tänaseks pea täielikult üle läinud PET materjalist toodete valmistamisele, sest tegu on monomaterjaliga, mis ei vaja sorteerimist ja mida saab sajaprotsendiliselt ümber töödelda uuteks toidukarpideks. PET on ainus plast, millest pärast sajaprotsendilist taaskasutamist saab valmistada täpselt samasuguse toidukarbi. Enamik Bestpackis müüdavatest karpidest on R-PET materjalist ja sisaldavad vähemalt 30 protsenti taaskasutatud plasti. PET materjalist karpe saab kasutada külma toidu jaoks.

Mis on CPET? CPET valmistoidupakendeid on võimalik kasutada kõrgematel temperatuuril kuni +220°C. Pakendit võib panna mikrolaineahju ja sügavkülma. Väga hea alternatiiv PP materjalidele. CPET moodustab väga tõhusa barjääri hapniku, vee, süsinikdioksiidi ja lämmastiku vastu, mis aitab vähendada saastumise ohtu, parandab toidu kvaliteeti ja pikendab säilivusaega.

Foto: Bestpack

Bestpacki valikus tooteid, mida teistel pakendimüüjatel pole. PET materjalist on põnevad turvaelemendiga karbiseeriad T-SAFE FRESH, mis on stiilsed, näevad riiulis kenad välja ning on turvalised transportida. Karbid on toodetud ringlussevõetud PET materjalistst ning on täielikult taaskasutatavad.

Soovite mõnd uut ja atraktiivset ökoloogiliselt turvalist pakendisarja? Palun! Bestpack on ainuke ettevõte kes pakub BL seeria karpe, neid on ka värvilise kui läbipaistva põhjaga ning sobivad ideaalselt kondiitritööstusele kookide, küpsiste või suupistete jaoks.

Foto: Bestpack

Bestpacki karpide valikus teevad ilma salatikarbid, väiksed kausikesed, kastmetopsid, karbid tortidele ja kookidele ning suured lainepapist karbidki. Ühekordseid biolagunevad nõud on tehtud kartongist, suhkruroost, bambusest ja teistest looduslikest materjalidest. Pakutakse erinevaid pabertooteid salvrätikutest rullrätikuteni, biolagunevaid ostu- ja prügikotte.

Valikus on eri mõõtudes ja igas suuruses kotid väikestest suurteni, kasvõi kartulite või mulla pakendamiseks. Kõik Bestpacki pakendid on varustatud sertifikaatidega, seega saab ostja olla kindel nende kvaliteedis.

Lisaks on Bestpacki kaupade nimistus kiled: toidukiled, pakkekiled, mullikiled, erineval eesmärgil kasutatavad lindid. Tööstusettevõtted ja logistikaga tegelevad ettevõted varustavad Bestpacki kaudu oma tootmist kinnaste, teipide ja pakkekiledega. Pakendeid saab tellida koos ettevõtte logoga.

Ettevõtte üks tugevusest on lühikesed tarneajad: mille täna tellid, see homme juba käes! Bestpackil on igapäevaseks kaupade tarnimiseks oma transpordibussid ja kaubad on kohe ettevõtte laost võtta. Partnertranspordifirmade abiga toimetatakse kaup kiiresti kohale üle Eesti, aga ka Lätti, Leetu ja Soome.

Kui te pole päris kindlad milline pakendilahendus on parim teie tootele või olete kahevahel, siis võtke julgelt ühendust Bestpack spetsialistidega.

Copy
Tagasi üles