Krüptoplatvorm CoinsPaid laiendab Eestis tegevust

BNS
Copy
Bitcoin
Bitcoin Foto: Reuters/ScanPix

Dream Finance OÜ nime all tegutsev digitaalsete valuutade makseplatvorm CoinsPaid kasvatab oma meeskonda Eestis, palgates juurde töötajaid nii vastavuskontrolli- kui ka IT-osakonda, ning avab Tallinnas uue peakontori.

CoinsPaid tõi tegevuse Eestisse 2019. aastal. «Ukraina kodanikuna ja Eesti e-residendina olen tänulik Eesti riigi toetuse ja sõbralikkuse eest, mida väikeettevõtjana kogesin,» ütles CoinsPaidi tegevjuht Max Krupyshev.

Ettevõte töötles 2022. aasta jooksul üle 8,5 miljoni tehingu enam kui 5,7 miljardi euro väärtuses. «Oleme alates 2019. aastast iga aasta oma ärimahte kahekordistanud. See annab meile võimaluse jätkata usaldusväärse ja töökindla ökosüsteemi loomist ettevõtetele, kes tahavad osa saada plokiahela tehnoloogia eelistest ning võtta see kasutusele,» lisas Krupyshev.

CoinsPaidi eestvedamisel peetakse neljapäeval ka konverents «Üle-euroopalise krüptovaraturgude seaduse ehk MiCA ellurakendamine». Selle eesmärk on luua ühine arusaam Eestis digitaalsete valuutadega tegutsevast ökosüsteemist ning valdkonda puudutavatest trendidest.

Konverentsil arutatakse uue regulatsiooni üle ning vaadatakse, kuidas uus raamistik aitab erinevates riikides üheselt sellest valdkonnast aru saada, lisas CoinsPaidi õigus- ja vastavuskontrolli osakonna juht Maria Akulenko.

CoinsPaidil on üle maailma 800 kauplejast klienti ning hinnanguliselt 10 miljonit kasutajat. Meeskonda kuulub üle 200 professionaali, kes tegutsevad 32 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles