FOTOD Selgus Sõõrumaa üllatav investor: Ott Tänak sukeldub taksoärisse

PM Majandus
Copy

Urmas Sõõrumaa avaldas täna, kes on see tuntud investor, kes temaga taksoäri ajama hakkab. See on tuntud ralliäss Ott Tänak.  

Foruse asutaja Urmas Sõõrumaa sõnul on iga US Tokeni koguja ka Foruse omanikeringis ja tänasest kuulub sinna ka ralli maailmameister Ott Tänak.

Forus platvormi investeerinud kaasomanik Ott Tänak hindab kõrgelt võimalust uue ambitsioonika ettevõtmise arengusse ja kasvu panustada.

«Urmase visioon ehitada platvorm koos kogukonnaga, kes panustab selle kasvu ja anda omanikele tagasi ka osa sellest eduloost on unikaalne. Minu investeering Forusesse näitab usku, et koos kõigi kasutajatega, kes on ka omanikud, on meil võimalik püüelda millegi palju suurema poole. Igas oma tegevuses olen ma alati eeldanud täiuslikkust ja kuna meie ambitsioon on palju laiem kui ainult taksoäri, siis mul on hea meel selle elluviimise juures olla,» ütles Tänak.

Urmas Sõõrumaa lausus, et nemad teevad omalt poolt kõik, et Ott Tänakul oleks kogu vajaminev info ettevõtte käekäigu kohta, et Ott saaks teha oma tööd rallisõitjana. «See on Eesti tutvustamine kogu maailmale.»

«Ott on enda tegemistes nii põhjalik, et temaga on positiivne väljakutse partneritena Forust edasi viia. Kindlasti saavad sellest oma osa ka kõik meie teenuse kasutajad,» lisas Sõõrumaa.

Tänak tõdes, et Foruse logo tema ülikonnal muutub järjest suuremaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles