Modera käive kasvas ligi 50 protsenti

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg
Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg Foto: Modera

Modera tulud ulatusid 2023. aasta esimeses kvartalis 542 484 euroni, mis ületas eelmise aasta võrreldava perioodi tulusid 49 protsendi võrra, teatas alternatiivturu ettevõte börsile.

2023 a. esimese kvartali lõpuks on Modera automüügiplatvormi abil tehtud 73 900 auto müügitehingut kogusummas 2,44 miljardit eurot.

«Praeguseks on Modera platvormi kaudu tehinguni jõudnud 73 914 auto müük, mis on näiteks rohkem, kui müüdi eelmisel aastal uusi sõiduautosid Baltikumis. Oleme suutnud viimase kahe aasta jooksul stabiilselt kasvada 50 protsenti, mis arvestades turbulentseid aegu majanduses on väga tugev tulemus. Meie jätkuvat kasvu toetavad uued sihtturud. Modera esineb ja osaleb mai alguses Saksamaa ja Euroopa ühel suurimal erialaekspertide konverentsil Autosummit 2023 kõrvuti maailma juhtivate autotootjate ning tehnoloogia pakkujatega. Konverentsil osaleb üle 600 eriala eksperdi ning selle raames jagatakse infot värsketest trendidest ning sõlmitakse mitmeid koostöö kokkuleppeid,» kommenteeris Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg.

Modera süsteemi kaudu on eri riikides müüdud üle 73 900 sõiduki, mille tehingute rahaline väärtus ulatub üle 2,44 miljardi euro. Eestis on ettevõte saavutanud 60 protsenti turuosa. Modera tooteid kasutavad Toyota, Volkswageni, Renault’, BMW, Kia, FIAT, Volvo, Mercedes-Benz maaletoojad ja edasimüüjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles