Kuidas jõuda kiirelt soovitud tulemusteni ja tõsta müüki keskmiselt üle 300%?

Web Systems
Copy
Andri Sisask ja projektijuht Piret Sammel.
Andri Sisask ja projektijuht Piret Sammel. Foto: Jürgen Joost

Web Systems on kogenud ja usaldusväärne IT-partner Eesti turul, pakkudes oma teenuseid üle 120 tuntud Eesti ettevõttele. Rohkem kui 17-aastase kogemusega on nad aidanud klientidel järjepidevalt saavutada ärilisi eesmärke.

Web Systems OÜ tegevjuht Andri Sisask ja projektijuht Piret Sammel räägivad täpsemalt enda ja ettevõtte 20 IT-spetsialisti kogemusest, miks just erilahendusena spetsiaalselt iga kliendi vajadustele vastavalt arendatud e-poed, ärirakendused, infosüsteemid ja kodulehed kasvatavad äri kõige kiiremini.

Meie tehtud erilahendusega e-pood tõstab müüki keskmiselt üle 300%

Juba toimivate e-poodide omanikud teavad, et Internetist leiab kõigest ühe Google otsingu kauguselt tuhandeid valmis e-poodide kujundusmalle või kuutasupõhiseid süsteeme võrdlemisi soodsa hinnaga. Ometi näitab elu, et koos äri kasvamisega hakkavad selliste valmissüsteemide puhul järjest enam häirima piirangud, näiteks:

  • paindumatus ja suutmatus rahuldada konkreetseid ärivajadusi nii suurtes B2B e-ostukeskkondades kui ka väiksemas B2C e-poes;
  • piiratud võimalused majandus- ja laohaldustarkvaradega ning kassasüsteemidega liidestamisel (näiteks Directo, Erply, Merit Aktiva liidestamine);
  • aeganõudev e-poe administreerimine,
  • rohkelt käsitsi tööd, mida oleks vigade vältimiseks mõistlik automatiseerida

Võime julgelt öelda, et spetsiaalselt kasutaja jaoks kavandatud ja arendatud e-poel kõik need piirangud puuduvad ning tellimustööna loodud e-pood tõstab klientide müüki keskmiselt üle 300%

Kuidas me seda teeme?

  • Koostöös kaardistame tulevikuvaated ja arendame kõik äri toetavad funktsionaalsused koos kiirete ja sujuvate integratsioonidega.
  •  Anname nõu, kuidas viia eesmärke ellu vajadusel ka etappide kaupa, sest e-poe erilahenduse loomine tähendab ka mahukamat investeeringut.
  • Partneri ja eksperdina pakume usaldusväärset kliendituge kogu e-poe elutsükli jooksul – meie peale saab loota ja kindel olla. Nii on meid e-poodide arenduses usaldanud näiteks R-Kiosk, PZU Kindlustus, Büroomaailm. Kui tekkis huvi, siis võta ühendust, meiega saab konsulteerida siin.

Lubame, et meie pakett:

  • on soodne ja kuluefektiivne
  • vastab visuaalselt ettevõtte brändingule, kõik tooted on sisestatud
  • on töövalmis “võtmed kätte” versioon, et koheselt müügiga alustada
  • Meie tugi on kogu aeg olemas, mõtleme kaasa, pakume laiemat vaadet, soovi korral arendame samale põhjale edasi erilahendusi, nt liidestusi kassa- ja laosüsteemidega jm.
Vanemdisainer Sven Kiloman tööhoos.
Vanemdisainer Sven Kiloman tööhoos. Foto: Jürgen Joost

Tõsta töötajate tõhusust 50% võrra meie veebirakenduste abil

Kas tööjõukulud on kõrged või töötajate tööprotsessid aeganõudvad? Kas töötajate aeg arvutis kulub tüütule ja korduvale käsitööle? Kas Sinu kliendid ei ole rahul ja ei tule uuesti tagasi? Kas äril on raske skaleeruda ja kohaneda kiiresti arenevate tehnoloogilste uuendustega?

Need on vaid mõned probleemid, mida saame lahendada. Meie kogemuste põhjal kasvab meie klientidel töötaja töö efektiivsus õiget vahendit kasutades keskmiselt 50%! Meid on usaldanud oma ärilahenduste arendamisel näiteks Tartu Ülikooli Kliinikum, Qvalitas Arstikeskus, Medicum erameditsiinikeskus. Kui nüüd huvi tekkis, siis suhtleme siin.

Eridisainiga koduleht mõjub standardlahendusest kordi paremini

Kuidas paista Internetis oma brändiga silma miljonite teiste seas? Web Systemsi professionaalsed veebidisainerid aitavad panna Sinu brändi identiteedi ja kliendikogemuse äri kasuks tööle, luues eridisainiga kodulehe. Eridisainiga koduleht tõstab silmnähtavalt konversioonimäärasid ja toob olulisel hulgal juurde korduvkasutajaid. Meie kogemus ja uuringud on näidanud, et 94% kasutajaid nimetavad kehva veebidisaini põhjuseks, miks nad mõnda veebilehekülge ei usalda.

Esteetiliselt ja isikupäraselt kujundatud, mobiili- ja kasutajasõbralik ning läbimõeldud sisuga veebisait on tänapäeva digimaastikul mitte lihtsalt oluline, vaid väga oluline. Reeglina saab klient just nii esimese mulje ettevõttest ja selle poolt pakutavast. Samuti ei tohi unustada kodulehe regulaarset hooldust ja uuendamist, mis tagab lehe turvalisuse ja ajakohasuse. Meie tööd on usaldanud Omniva, NATO Küberkaitsekoostöö Keskus, Justiitsministeerium, Pindi Kinnisvara, Kredex jt. Tekkis huvi, vaata lähemalt siit.

Magustoiduks SEO ja digiturundus

E-poest ega kodulehest üksi pole kasu, kui keegi ei tea, et see on olemas. Sinu parimast parim IT-lahendus või muu äri vajab reklaamimist, peab olema Google otsingutulemustes kõrgel kohal leitav. Sinu brändi koduleht või blogi peab olema sisukas, põnev ja pakkuma lugejale sisulist väärtust. Kvaliteetse sisuga meelitad ligi uusi kliente ning panustad vanade klientide püsimisse. Otsingumootoritele optimeerimine (SEO), sisukas ja huvitav sisuloome ja digiturundus käivad käsikäes IT-arendustega nagu sukk ja saabas. Nende valdkondade edendamisele on spetsialiseerunud meie Tartu tütarfirma Octa, kes on ka Web Systemsi IT-spetsialistid toonud lähemale nutikatele ja hakkajatele Lõuna-Eesti ettevõtjatele.

Lubame, et koostöös Octaga viime ettevõtte kodulehe või e-poe paari kuuga otsingumootorite tulemustes esikümnesse. Oleme seda meie teiste klientidega juba korduvalt teinud. Uuri ja küsi lisa siit.

Usume, et tekkis huvi? Räägime lähemalt:

Jürgen Joost

jurgen.joost@websystems.ee

Tel +372 5553 0041

websystems.ee

octa.ee

Copy
Tagasi üles