Tallink sõlmis pikaajalise lepingu süstiklaeva Star prahtimiseks

BNS
Copy
Tallink Star Tallinna reisisadamas.
Tallink Star Tallinna reisisadamas. Foto: Erik Prozes

Tallink Grupp sõlmis neljapäeval lepingu Iiri ettevõttega Irish Continental Group plc kontserni Tallinna–Helsingi liini süstiklaeva Star pikaajaliseks prahtimiseks.

Alus prahitakse 20 kuuks, võimaluseks pikendada lepingut kuni nelja aasta võrra ning võimalusega laev välja osta. Star prahitakse ilma tehnilise ja teenindava meeskonnata, teatas Tallink.

Eesti lipu all seilav Star alustas Tallinna–Helsingi liinil tegutsemist 2007. aastal ning on liinil tänaseni. Kontserni kõige uuema laeva MyStar liinile saabumise järgselt möödunud aasta detsembris on Star pakkunud Tallinna ja Helsingi vahel väljumisi uue kontseptsiooni alusel väiksema arvu väljumistega päevas ning vähendatud teenustega pardal.

Star on Irish Continental Groupile välja prahitud alates tänavu 5. maist ning hakkab pakkuma transporditeenust Iirimaa ja Ühendkuningriigi vahelisel liinil.

Stari selle kevade viimane väljumine toimub 1. mai õhtul Helsingist Tallinna. Klientidega, kes on ostnud pileti Starile 1. mai järgsetele väljumistele, võtab Tallink Grupp ühendust ning pakub alternatiivseid lahendusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles