DelfinGroupi uute laenude väljastamine kasvas võimsalt

BNS
Copy
DelfinGroup juhatuse esimees Didzis Ādmīdiņš
DelfinGroup juhatuse esimees Didzis Ādmīdiņš Foto: DelfinGroup

Läti fintech-ettevõte DelfinGroup suurendas esimeses kvartalis uute laenude väljastamist võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 58 protsenti – laenude ja toodete müük kasvas aasta esimese kolme kuuga 43 protsenti, 3,4 miljoni euroni.

Esimeses kvartalis väljastati tarbimislaene 18,2 miljoni euro väärtuses ehk 59 protsenti rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. 56 protsenti kasvas ka laenuandmine pandilaenu segmendis, ulatudes 5,7 miljoni euroni. Laenude kogumaht oli 24 miljonit eurot, teatas DelfinGroup.

Kasv peamistes ärisegmentides näitab, et ettevõte on esimeses kvartalis saavutanud tugeva tulemuse uute laenude ja toodete müügis ning kinnitab DelfinGroupi hinnangul, et inimeste huvi lihtsate finantsteenuste vastu püsib.

DelfinGroupi üheks strateegiliseks äriarenduse valdkonnaks on ringmajanduse põhimõtete tugevdamine kaubanduses, edendades ringlussevõetud kaupade taaskasutamist. Ettevõte on Lätis välja arendanud ringmajanduse jaemüügivõrgu Banknote, millel on üle 90 füüsilise filiaali. Samuti on olemas veebipood, kus on üle 45 000 kasutatud ja uue kauba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles