Wise alustab koostööd automatiseeritud elektroonilise maakleriga

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Interactive Brokers ja Wise löövad käed
Interactive Brokers ja Wise löövad käed Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Tehnoloogiaettevõte Wise alustab koostööd automatiseeritud globaalse elektroonilise maakleri Interactive Brokersiga (IBKR), et pakkuda IBKRi klientidele sujuvaid sissemakseid oma kauplemiskontodele.

Interactive Brokers pakub klientidele enam kui 200 riigis võimalust kaubelda aktsiate, optsioonide, futuuride, valuutade, võlakirjade ja fondidega 150 turul – kõik see käib ühel platvormil, kus kliendid saavad teha sissemakseid kontodele ja kaubelda varadega 26 valuutas.

Wise Platformi juhi Steve Naudé sõnul muudab lõimumine Interactive Brokersiga platvormil globaalsetesse aktsiatesse investeerimise klientidele taskukohaseks ja kiireks. «Kliendid näevad täpselt, kui palju raha eri valuutade vahel liigutamine maksab, mis tähendab neile suuremat meelerahu ja paremat investeeringutasuvust,» sõnas ta.

Tänasest saavad Interactive Brokersi kliendid kasutada «Pay with Wise» sissemakse valikut, et konverteerida oma kohalik valuuta Interactive Brokersi toetatud valuutaks turu keskkursiga, ilma varjatud tasude ja vahetuskursi lisahindluseta ning ilma IBKRi platvormilt lahkumata. Lisaks saavad kliendid teha ülekandeid otse oma seotud Wise'i kontolt välkmaksena.

Wise Platform teeb koostööd enam kui 60 panga ja ettevõttega ning koostöö Interactive Brokersiga on seni üks suuremaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles