Rimi Eesti tegevjuht lahkub

PM Majandus
Copy
Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe
Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe Foto: Rimi Eesti Food AS

Rimi tegevjuht Vaido Padumäe otsustas vastu võtta väljakutse Rimi grupis ning asub juhtima Baltikumi ostuosakonda, jätkates samal ajal ka kogu ettevõtte juhatuse liikmena. Kuni uue juhi leidmiseni jätkab Padumäe ka Rimi Eesti tegevjuhina.

Padumäe sõnul on kuus aastat Rimi tegevjuhina olnud huvitav ja õpetlik aeg. «Näiteks e-pood oli meil varem küll olemas, kuid selle kiire edasiarendamine toimus paljuski just pandeemia tõttu ning sellest on saanud oluline osa meie ärimudelist. Edaspidi saan oma teadmisi ja kogemust rakendada kõigis kolmes Balti riigis,» rääkis Padumäe.

Rimi personalijuhi Jaanika Raudami sõnul käivad uue juhi otsingud aktiivselt.

Padumäe on Rimis töötanud üle 20 aasta. Ta alustas ettevõttes ülikooliõpingute kõrvalt kauba komplekteerijana ning liikus karjääriredelil kiirelt edasi. Ta on juhtinud Rimi logistikaosakonda, ostumeeskonda ning kolm aastat elanud-töötanud Riias. Viimased kuus aastat oli ta Rimi Eesti juht ning jätkab nüüd Balti tasandil. 

Rimi Baltic hõlmab 298 kauplust ja e-kaubanduse võrgustikku kolmes Balti riigis ja selle kogukäive oli mullu 1,7 miljardit eurot. Ettevõttes töötab kokku pea 12 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles