Margus Linnamäe ostis veel ühe tüki Confidost

BNS
Copy
Confido Esteetika Kliinik Viru keskuses.
Confido Esteetika Kliinik Viru keskuses. Foto: Sander Ilvest

Esmaspäeval jõustunud tehingu tulemusena omandas ettevõtja Margus Linnamäe täiendava 15 protsendi suuruse osaluse Eesti suurimas erameditsiinikontsernis Confido Healthcare Group.

Mullu septembris ostis Linnamäe KT Holdingult 70 protsenti Confidost ning ülejäänud 30 protsenti jäi ettevõtte asutajate Kadi Lamboti ja Tarmo Laanetu omandusse. Nüüd väljub Lambot täielikult ja Laanetu osaliselt ärist.

Ettevõttesse moodustatakse nõukogu, kuhu kuuluvad lisaks Linnamäele veel valdusfirma MM Grupp juhatuse liige Kristel Volver ja hinnatud meditsiinijuht doktor Lauri Kõrgvee. Confido tegevjuhina alustab esmaspäevast pikaajalise kogemusega üldkirurg ja varem pea kolm aastat Läänemaa haiglat juhtinud doktor Edvard Garder.

Margus Linnamäe sõnul on Kõrgvee Eesti tervishoiuvaldkonnas töötanud 26 aastat, jõudes praeguseks kõrgelt hinnatud anestesioloogia ja intensiivravi eriala spetsialistiks praktilise kogemusega nii riikliku kui erameditsiini korralduse ja juhtimise vallas.

«Kõrgvee laialdased kogemused tagavad põhjaliku ja mitmetahulise arusaama Eesti tervishoiusüsteemi toimimisest, hõlmates lisaks praktilise arsti vaatele ka  tervishoiu juhtimist, ökonoomikat, kvaliteeti ja meditsiiniharidust,» ütles Linnamäe.

Kõrgvee märkis, et lisaks riikliku süsteemi arendamisele ja murekohtade tundmisele on naaberriikide kogemuse põhjal eriti oluline ka erameditsiini käekäik ning avara visiooniga loodud Confidos headest ideedest juba puudust ei ole.

Confido meditsiinikeskus pakub terviklikke terviselahendusi, sealhulgas nii tervise ennetuse teenuseid, esmatasandi ja eriarstiabi kui kirurgilist ning taastusravi. Confido kontserni kuuluvad perekliinik, sisekliinik, laserravi kliinik, kirurgiakliinik ja operatsioonikeskus, ortopeedia arstid, vaimse tervise kliinik, ennetuse ja taastusravi kliinik, õenduskeskus, radioloogiakeskus, töötervise keskus ning esteetika kliinik, Tartu Raatuse kliinik, võõrutusravikeskus Kordamed ja kaubanduskeskustes asuvad kiirkliinikud.

Confidost kuulub 85 protsenti Margus Linnamäele ning 15 protsenti Tarmo Laanetule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles