Terminal ujub vastuvoolu ja alustas allahindluskampaaniat

PM Majandus
Copy
Tartu Terminali Raadi tankla
Tartu Terminali Raadi tankla Foto: Margus Ansu

Terminal alustas täna kampaaniat, mis lubab püsikliendile liitri hinnast 10-sendist soodustust nii bensiini kui diislikütuste ostmisel kõigis tanklates. Kampaania kehtib nädala lõpuni.

Terminali püsikliendi hinnad kõikides jaamades on järgmised: mootoribensiin 95 maksab 1,589 eurot ning bensiin 98 maksab kliendikaardiga 1,629 liiter. Diislikütuse hind on 1,479 eurot liitri kohta.

Kampaania kehtib üle riigi kõigis Terminal Oil automaat- ja teenindusjaamades. Soodustuse saamiseks tuleb kliendil enne tasumist esitada Terminali sooduskaardiks registreeritud ID-kaart.

«Meil on hea meel, et saame sellel lühikesel töönädalal innustada väljasõitudele ja pakkuda sellist võimalust,» kommenteeris Terminali tegevjuht Jörgen Õigus. «Kindlasti ei pea kartma järjekordi, sest soodustust saab ka Cloudics äpiga tasudes.»

Terminal Oil teenindusjaamad on 39 erinevas asukohas üle Eesti. Viimase kahe aastaga on tanklakett avanud 11 uut jaama ning juba lähikuudel on plaanis avada uued esindused üle Eesti – näiteks Valga-, Tartu-, Jõgeva-, Järva- ja Ida-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles