Perfektne ärikingitus - innovaatiline BillFold kaarditasku

BillFold
Copy
Foto: BillFold

Rahakotte on kasutatud juba tuhandeid aastaid. Kui vanasti olid inimestel loomanahast kotikesed, et kanda kaasas isiklikke asju ning väljendada staatust, siis tänapäeval on rahakotid saanud uue näo ning nende otstarve on muutunud. BillFold on võtnud oma missiooniks pakkuda ajakohaseid ja eksklusiivseid kaarditaskuid, mis muudavad elu mugavamaks.

Sageli nuputatakse, mida oleks hea äripartneritele kinkida. Valituks osutuvad enamasti kalendrid, mälupulgad, rätikud ja muud taolised meened. BillFold tahtis luua midagi elegantsemat - kaarditasku, mis on kvaliteetne ja ainulaadse disainiga.

Foto: BillFold

Soovi korral saab kaarditaskut ka personaliseerida, graveerides või pärisnahast tasku korral pressides sinna nime või logo. Sel juhul võib helistada või kirjutada kodulehel olevatele kontaktidele ja oma soovidest teada anda. Igale kliendile lähenetakse võimalikult personaalselt, nõustatakse ja ollakse 7 päeva nädalas abiks sobiva lahenduse leidmisel.

Tootearendusel on kasutatud unikaalseid materjale, mis on loodud kestma aastaid. Valikus on süsinikkiust, ehtsast nahast ning alumiiniumist kaarditaskud.

Süsinikkiust valmistatud kaarditaskud Carbon Clip, Carbon Strap ja Forged loodi eesmärgiga pakkuda maksimaalset funktsionaalsust innovaatilise disainiga – kompaktsed, säästavad ruumi, kuid suudavad hoiustada kõike vajalikku. Mahutavad kuni 12 kaarti, lisaks on klamber või elastikust pannal sularaha kaasas kandmiseks ja RFID tõkestamise süsteem. Sealjuures on nende mõõdud kõigest 8,7 x 5,5 cm.

Disaini poolest vähemalt sama stiilsed on ehtsa naha ja metalli kooslusega kaarditaskud. Kaartide kättesaamine on tehtud eriti mugavaks - küljele on disainitud ava, kust kaardid mugavalt välja saab lükata. Sularaha mahub nii kaartide pesadesse kui ka elastikpaela vahele.

Kergalumiiniumist kaarditaskute hulgast leiab stiilse disainiga punase Red Slide ja sinise Blue Slide versiooni, mis muuhulgas sisaldavad veel integreeritud münditaskut. Lisaks on neil väike kang, mille tõmbamisel kõik kaardid esile tulevad.

BillFold kaarditaskud on disainitud inimestele, kes hindavad kompaktsust ja unikaalset stiili. Seega on see ideaalne kingitus nii äripartneritele kui ka sõpradele-tuttavatele ja iseendale.

Foto: BillFold

Kõik kodulehel olevad tooted on laos olemas ning nende transport on tasuta, lisaks kehtib tellimustele 14 päeva tagastamisõigus.

Vaata lisainfot ja soeta omale perfektne ärikingitus siit.

Copy
Tagasi üles