Ettevõtja: Hoian mobiilis äriasjadel silma peal, kuid turvaliselt

Tele2 Eesti
Copy
Foto: Unsplash

Tänapäeval on iga eduka äritegevuse saladuseks kiirus ja efektiivsus, seejuures raha tuulde viskamata. Kui tavaliselt pakuvad kõneoperaatorid kalleid ja keerukaid lahendusi, siis Tele2-st saab taskukohase ning piiramatu mahuga kõnepaketi kätte soodsa hinnaga – ikka oma klientide äritegevusi turvates!

Autoklaasi vahetuse ja klaasikahjude käsitlemisega tegeleva ärikliendi Anvar Põderi sõnul on kõnepaketi puhul esmatähtis levi olemasolu sõltumata asukohast. «Klaasiproffide jaoks on oluline olla pidevalt kättesaadav, see võimaldab meil kasvava kliendibaasiga küsimustele kiiresti ja efektiivselt vastuseid anda,» selgitas Anvar. Just seetõttu on ta kasutusele võtnud Piiramatu Äri kõnepaketi, kuna vahel tuleb tööd teha ka kontorist väljaspool. «Lisaks piiramatutele kõnedele sisaldab see pakett piiramatus koguses netti, mis teeb tööasjade ajamise väga efektiivseks,» ütles ta.

Anvari suureks üllatuseks ja määravaks otsuseks olid just paketiga kaasnevad lisaväärtused. «Tele2 pakkus sama raha eest tunduvalt rohkem teenuseid ja internetimahtu ka Euroopa Liidus,» tõi ta näiteks ning lisas, et positiivseim üllatus oli Mobiili-ID sisaldumine kõnepaketis.

Foto: Unsplash

Turvaline ja kliendisõbralik

«Oleme ettevõtte kuludel teravalt silma peal hoidnud ja avastanud, et säästa annab päris palju. Näiteks oleme ka Äri Piiramatu netipaketi võtnud Tele2st. Suur ja arvestatav pluss oli netipaketiga kaasnev Bitdefender viirusetõrje, mis kaitseb kõiki meie seadmeid pahavara ja rünnakute eest,» ütles Anvar, kelle sõnul tasub kontoris kaaluda juhtmevaba internetti, kuna see on tihtipeale oluliselt soodsama hinnaga, ent samas väga võimekas. «Ühtlasi saab sellist lahendust mugavalt eri ruumides kasutada,» lisas ta.

Klientidega töötav Anvar teab, kui oluline on kliendisõbralikkus. «Meie ettevõtte jaoks on oluline suhelda klientidega abivalmilt ja meeldivalt, just nagu Tele2 müügispetsialistid on seda meiega teinud. Erinevalt teistest operaatoritest suhtutakse Tele2 kõikidesse klientidesse võrdse tähtsusega,» ütles Anvar ja lisas, et enam ei pea ta muretsema, et parimaid ja kliendile säästlikumaid pakkumisi tehakse vaid uutele liitujatele.

Tele2 pakub paindlikke pakette vastavalt Sinu äri vajadustele. Pole vahet, kas soovid ainult kõneleda või piiramatult netti kasutada – meil on Sulle lahendused olemas!

Copy
Tagasi üles