Tõukerataste rentijad laiendavad teenuspiirkondi pealinnast välja

BNS
Copy
Bolti tõukerattad
Bolti tõukerattad Foto: Tairo Lutter

Sel nädalal alustas Bolt taas tõukerataste rentimist ning kavandab teenuse pakkumist uutes linnades. Nädala lõpuks viib oma tõukerattad tänavale ka Raplast alguse saanud Hoog, mis laiendab samuti tegevust, samas kui Tuul jätkab Tallinnas ja Pärnus.

Bolti tõukerattad alustasid kolmapäevast Tallinnas ja Tartus uut hooaega ning lähinädalatel on sõiduvahendid saadavad 14 linnas, sealhulgas ka Maardus, Narva-Jõesuus ja Sillamäel, teatas Bolt.

Hoog Mobility OÜ juhatuse liige Drevor Andris Rudnevs ütles BNSile, et suve jooksul plaanitakse Hoo tõukerattad viia mitmesse linna ja tõuksid on plaanis viia tänavatele juba selle nädala lõpus.

Rudnevsi sõnul on Hoog tõukerattad alguse saanud Raplast. «Planeerime kindlasti laieneda. Rapla linnaga ühendame Keava, Kaerepere ning Kehtna ja laieneme Kohilasse, millega ühendame ka Prillimäe ja Hageri asula,» märkis Rudnevs. 

Tuule turundusjuht Liisa-Maria Lillepea ütles, et Tuule tõuksid on viimase kolme aasta jooksul olnud aastaringses kasutuses, mistõttu võib öelda, et need tulid tänavale juba kolm aastat tagasi ega ole vahepeal lahkunud.

«Meie tõukerattad on ehitatud nii, et peavad vastu ka põhjamaade karmis kliimas ning sõita saab ka talvel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles