Elmo keskkonnasäästlik renditeenus põhineb unikaalsel kaugjuhtimistehnoloogial

Elmo
Copy
Foto: elmo

Kui Elmo alustas autojagamisteenuse pakkumisega Eestis üle 10 aasta tagasi 25 autoga, siis nüüdseks leiab keskkonnasõbralikust autopargist üle 130 auto. Lisaks said esimesena maailmas Elmo kaugjuhid ametliku loa transpordiametilt avalikel teedel kaugjuhitava autoga liigelda ning kliente teenindada. Ettevõte on kaugjuhte koolitanud ja tehnoloogiat testinud lisaks Eestile ka Berliini, Müncheni, Hannoveri, Pariisi, Los Angelese ja Helsingi linnade avalikel teedel, kus on tehnoloogiat ning selle võimalusi tutvustamas käidud.

Foto: Elmo

Elmo soov on oma teenusega anda oluline panus linna keskkonna muutmisel, et see oleks mugavam ja keskkonnasäästlikum. Tehes valiku eelistada autojagamisteenust, eriti elektriautode renti, teed sa iga päev midagi reaalset ära keskkonna heaks. Juba praegu võiks iga keskkonnateadlik isikliku auto omanik selle väga tõsiselt läbi mõelda, sest enamiku ajast seisab auto kasutuna ja amortiseerub. Elmo äpist saad endale sobivaks ajaks auto ukse ette tellida ning oled igal juhul õigel ajal kohal, transpordi pärast muretsemata. Elmo vabaringluses autode renditeenus tähendab seda, et autosid ei pea enam rendipunkti tagastama, vaid need võib sõidu lõpetades jätta Tallinna ja Tartu tänavatele, kust paljud neist kaugjuhitavalt järgmisesse kohta sõidavad.

Foto: Elmo

Ettevõtte juhtidele on samuti mõttekoht, kas on tingimata vaja kontori ees ootavaid autosid, kui Elmo ärikliendina saad mugavalt ja soodsalt töötajate sõiduvajadused autojagamisteenusega lahendatud. Paljud ettevõtted on endale seadnud keskkonnahoiualaseid rohe-eesmärke. Ka elektriautode renditeenus töötajatele on üks väga konkreetne samm nende täitmisel, mida omakorda võivad täiendada koostöös Elmoga näiteks suunatud pakkumised klientidele nende sõiduharjumuste keskkonnasäästlikumaks muutmiseks ning külaliste jaoks transpordi organiseerimine ettevõtte üritustel.

Miks on rendiauto kasutamine keskkonnasäästlikum kui isikliku auto omamine?

Tänavatel liigub praegu palju vanu sisepõlemismootoriga autosid, mille mootori kasutegur on ca üks kolmandik ning mis rohkelt linnaruumis CO2 õhku paiskavad. Lisaks võtab igaühe isiklik auto ruumi, tekitades linnas ummikuid. Kaasaegne, keskkonnasõbralik linnaruum võiks ideaalis olla inimkeskne – kooslus autojagamisest, ühistranspordist, taksondusest ning samuti tervislikust jalgrattaga ning jalgsi liikumisest. Rääkides konkreetselt Elmo keskkonnasõbralikest rendiautodest, on need kogu aeg sõidus, ehk laias laastus võrdub ühe rendiauto kasutegur 10 isikliku auto omaga.

Foto: Elmo

Kuidas elektriauto renditeenus läbi uue Elmo äpi toimib?

Kui varem pidid minema kindlasse kohta rendiautole järele või selle kohaletoomise eest maksma, siis nüüd teed äpis valiku, kas lähed ise kohale või lased auto omale kindlaks ajaks ukse ette tuua. Nii saad rendiauto võtta kas ühekordseks sõiduks või teha mitme kuu tellimus korraga. Näiteks saad esitada tellimuse kasvõi iga päev tööle-koju sõitudele kindlal ajal, endale sobiva autoga. Elmo kaugjuhid toovad läbi 4G võrgu auto kohale ning juhivad hiljem järgmise kliendini. Lisaks ootab klienti ukse ees soojem ja puhtam keskkonnasõbralik auto, olles ligi kaks korda soodsam kui taksoga sõitmine.

Foto: Elmo

Kõige lihtsam viis teenuse kasutamiseks on laadida alla uus Elmo äpp. Tasub ka mainida, et Elmo lehel saab endale vormistada kliendikaardi, millega on sõit soodsam.

Toredaid sõiduelamusi Elmoga!

Foto: Elmo
Copy
Tagasi üles