Kas sinu mobiilipakett on su elustiili jaoks sobiv?

Tele2 Eesti
Copy
Foto: Tele2 Eesti

Kas armastad aeg-ajalt kohvikus aega veeta või hoopis teises Euroopa otsas kaugtööd teha? Ehk eelistad sotsiaalmeedias vestlemisele pikki telefonikõnesid ja SMSe? Tele2 on sellele mõeldud, sest uued mobiilipaketid on nagu suurepärase bufee valik – igaüks leiab endale sobiva lahenduse. Kõikide pakettide puhul võib olla kindel, et tulevik on helge ja seda just hinnatõusude mõttes, sest nendega kaasneb hinnagarantii lausa kaheks aastaks.

Kus levi, seal kontor

Tõelisele reisihimulisele inimesele või diginomaadile, kes töötab seal, kus levi ja elektrit on, sobib kindlasti just Piiramatu Extra MAX pakett. Selles paketis ei saa kunagi nett otsa ei kodumaal Eestis ega võõrsil, sest seda on lihtsalt piiramatult kõikjal Euroopas! Isegi kui seiklus viib Euroopa Liidust väljapoole, pole tarvis muretseda – ka selleks puhuks sisaldub paketis 2GB netimahtu.

Nii kodumaal kui ka reisides on oluliseks netis surfamise märksõnaks kindlasti turvalisus. Selleks, et nii era- kui ka tööasjad oleksid nutikates seadmetes kaitstud, on Piiramatu Extra MAX pakett varustatud digikaitse ja viirusetõrje Bitdefenderiga. Kui piiramatult, siis ikka turvaliselt!

Lisaks netimahule, millel piiri ette ei tule, on paketis ka rohkelt kõneminutid, et kõige olulisemad vestlused ka eemal olles ikka peetud saaks. Helistada saab nii lähedastele kui ka äripartneritele, rahvusvahelised kõned on Eestist helistades lausa 75 protsenti soodsamad.

Foto: Tele2 Eesti

Piiramatud elamused kodumaal

Inimesele, kes armastab vahelduseks kodukontorile ka aeg-ajalt kohvikus tööasju ajada, sobib hästi Piiramatu pakett. Muidugi sobib see ka inimesele, kes eelistab lihtsalt kohvikuid või teisi toredaid kohti külastada ja seal netis surfata.

Piiramatu pakett on just nii hea, nagu kõlab – piiramatu netiga Eestis. Ükskõik kuhu Eestimaa otsa head mõtted sind parasjagu ka ei vii, ei pea sa netimahu pärast muretsema, naudi näiteks head muusikat või striimi uusi filme. Selle paketi puhul on esimesel kuul tasuta ka Go3 Filmid võimalus, seega valikut jagub!

Kui siiski peaks ette tulema mõni seiklus ka väljaspool Eestit, jätkub netti sinnagi – lausa 25GB ulatuses. Kogu netitamise turvalisust aitab tagada digikaitse, kuid helistamist ei pea samuti ära unustama, sest kõneminuteid on loomulikult piiramatult.

Kõned veebis suhtlemise asemel

Netitamine ei ole veel kõigi pärusmaa ja nii eelistatakse veebis sõnumineerimise asemel ikka veel ka kõnesid. Just sellisele inimesele sobib 3GB pakett, mis sisaldab küll veidi netti, aga on eelkõige kõnedele ja SMSidele keskendunud pakett – minuteid ning tähemärke on selles piiramatult!

Pakett võimaldab pidada pikki ja ägedaid vestlusi kas oma (vana)vanema, kallima või parima sõbraga. Fotode jaoks on olemas MMSid ja häid mõtteid saab saata ka piiramatute SMSide abil. Ideaalne pakett inimesele, kes leiab, et digimaailm ei ole tema jaoks nii oluline ning armastab vähemalt mobiili vahendusel pigem inimeste häält kuulda.

Kui netita siiski ei saa, aitab paketis sisaldub 3GB maht nii Eestis kui ka Euroopa Liidus rännates seal hädavajalikud toimetused ära teha, et siis taas netimürast vabamalt edasi elada. Muidugi on internet ka digikaitsega turvatud!

Foto: Tele2 Eesti

Tahaks midagi vahepealset?

Tele2 uute mobiilipakettide hulgast leiad teisigi valikuid. Näiteks on Piiramatu Ekstra pakett, mis sobib ideaalselt Baltikumis reisijatele või hoopis Piiramatu Ekstra MID pakett, mis on parim valik neile, kes tahavad turvaliselt surfata Baltimaades ja Skandinaavias, kasvõi mitme SIM-kaardiga.

Tutvu lähemalt kõigi pakettide ja nende lisaväärtustega.

Copy
Tagasi üles