Vaata, mis lisahüved peaksid juba Sinu mobiilipaketis olema?

Tele2 Eesti
Copy
Foto: Tele2 Eesti

Tänapäeval pakuvad mobiilioperaatorid erinevaid teenuseid, mis muudavad seadme kasutamise veelgi mugavamaks, turvalisemaks ja mitmekülgsemaks. Mõned operaatorid müüvad neid teenuseid lisaks, teistel on need juba mobiilipakettide osa. Kuna valik on laienenud märkimisväärselt mitmete uudsete ja vajalike teenustega, toob Tele2 erakliendi kõneteenuste valdkonnajuht Henry Murumaa välja olulisemad neist, mis võiksid aastal 2023 juba sinu mobiilipaketis olla.

Mobiil-ID

Mobiil-ID abil saad ennast identifitseerida, dokumente digiallkirjastada ja teha kõiki samu e-toimingud, mida ka ID-kaardiga, kuid mugavamalt. Seda on turvaline ja lihtne kasutada. Isiku tuvastamine ning digitaalallkirja andmine on kaitstud kõrge turvatehnoloogia ja vastavate PIN-koodidega ning enam kunagi ei pea sa mõtlema ID-kaardi lugeja kaasaskandmisele.

5G

Pööraselt kiire internet on jõudnud ka mobiilipakettidesse! Viienda põlvkonna mobiilside tehnoloogia pakub kasutajatele kiiremat ja võimsamat kasutuskogemust: suuremat andmeside tippkiirust, väiksemat viiteaega, suuremat töökindlust, üüratut võrgumahtu jne. «5G võimaldab kiiremat allalaadimist näiteks filmidele, videotele ja muusikale, paremat ning stabiilsemat ühendust näiteks suurüritustel, kvaliteetsemat videovestlust liikvel olles ning ka kiiremat ja turvalisemat ühendust võrreldes avalike WiFi-võrkudega,» selgitab Murumaa.

Foto: Tele2 Eesti

OneSIM

OneSIM lahendus võimaldab sul jagada ühte telefoninumbrit kahe erineva seadme vahel. Lisaseadmeks võib olla ükskõik milline seade (nutikell, tahvelarvuti või teine mobiiltelefon), millel on SIM-kaardi kasutamise võimekus ning mida ei kasutata automaatsete või masskõnede/sõnumite tegemiseks ega saatmiseks.

Digikaitse ja Bitdefender

Nutiseadmega surfates varitsevad internetis mitmed küberohud. «Leidsime, et turvalisus ei peaks olema luksus ja tegime selle oma mobiilipakettides kõigile kättesaadavaks,» räägib Murumaa. Digikaitse kontrollib üle kõik veebilingid ja -lehed, millele oma nutiseadmega internetis surfates satud. Bitdefender on üks parimaid turul olevatest viirustõrjetest, mis kaitseb sinu seadmeid pahavara ja viiruste eest, ilma seadme jõudlust mõjutamata.

Foto: Tele2 Eesti

«Lisateenustega pakettide puhul tasub jälgida, et kui operaator pakub neid tutvumishinnaga, et need siis poole aasta pärast kallimaks ei muutuks. Tele2s tuleb uute mobiilipakettidega, mis sisaldavad ka eelpool toodud lisahüvesid, kaasa kaheaastane hinnagarantii, mis võimaldab kulud mõistlikult kontrolli all hoida ja saab kindel olla, et hind ei muutu,» soovitab Murumaa.

Copy
Tagasi üles