Kaubamaja grupi üldkoosolek kinnitas dividendi

BNS
Copy
Tallinna Kaubamaja kontserni juhatuse esimees Raul Puusepp.
Tallinna Kaubamaja kontserni juhatuse esimees Raul Puusepp. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Tallinna Kaubamaja Grupp ASi aktsionäride korralisel üldkoosolekul reedel kinnitati muu hulgas eelmise aasta kasumist dividendi maksmine 0,68 eurot aktsia kohta ehk kokku ligi 27,7 miljonit eurot.

Kinnitati ka grupi eelmise majandusaasta aruanne, mille järgi oli ettevõtte konsolideeritud bilansimaht aasta lõpus 646,8 miljonit, aruandeaasta müügitulu 862,8 miljonit ning puhaskasum 29,5 miljonit eurot. Jaotamata kasumi jääk pärast kasumi jaotamist on 88,1 miljonit eurot, teatas kontsern börsile.

Samuti otsustas üldkoosolek kutsuda nõukogust tagasi Andres Järvingu, kelle volitused lõppevad tagasikutsumisest, ning valis uueks Tallinna Kaubamaja Grupi nõukogu liikmeks alates 17. märtsist kolmeaastaseks ametiajaks Kristo Antoni.

Ettevõtte 40 729 200 häälest oli koosolekul esindatud 29 097 753 ehk 71,44 protsenti kõigist häältest ning kokku oli esindatud 72 aktsionäri.

Dividendi saamise õigusega aktsionäride nimekiri fikseeritakse 31. märtsil ja see makstakse 5. aprillil. Väärtpaberitega seotud õiguste muutumise päev ehk ex-päev on 30. märtsil, alates sellest kuupäevast ei ole aktsiad omandanud isik õigustatud saama dividende 2022. majandusaasta eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles