Elroni uue juhatuse liikmena asub aprillis ametisse Märt Ehrenpreis

BNS
Copy
Märt Ehrenpreis.
Märt Ehrenpreis. Foto: linkedin.com

24. aprillist alustab Elroni tehnikavaldkonna juhatuse liikmena tööd Märt Ehrenpreis, kes võtab vastutuse üle enam kui 22 aastat Eesti reisirongiliikluse arengusse panustanud Riho Sepparilt.

Elroni nõukogu viis koostöös personalifirmaga Fontes läbi avaliku konkursi, et leida uus tehnikavaldkonna juhatuse liige. Valituks osutus Märt Ehrenpreis. Senise juhatuse liikme Riho Seppari ametiaeg lõppeb käesoleva aasta aprillis.

Ehrenpreis alustab Elroni juhatuse liikmena tööd 24. aprillist, vastutades tehnika-, liikluskorralduse, haldus- ja ostuosakonna eestvedamise ning arengu eest.

«Elroni nõukogu ja meeskond on tänulikud Riho Sepparile, kes on üle 22 aasta panustanud Eesti reisirongiliikluse teenuse arengusse ning annab nüüd oma ameti üle uuele juhatuse liikmele. Märt Ehrenpreisi ootavad liikluskorraldus- ja hooldusprotsesside efektiivistamise ja meeskondade arendamise kõrval ees ka ettevõtte suurprojektid nagu uute Škoda rongide raudteeliiklusesse integreerimine, uue depoo projekteerimine ning ehitus Soodevahesse,» ütles Elroni nõukogu esimees Andres Allikmäe.

«Ehrenpreisi kandidatuur ning ambitsioon ettevõtte arengusse panustada vastas enim Elroni juhatuse liikme konkursi kriteeriumitele ja ettevõtte järgmiste aastate arenguplaanidele. Tal on pikaajaline varasem raudteevaldkonna töökogemus, olles töötanud AS-i Eesti Raudtee telekomi ja turvangusüsteemide ameti juhatajana ning panustanud rongiliikluse turvalisuse parandamise investeerimisprojektidesse. Lisaks on Ehrenpreis viimasel paaril aastal juhtinud Soome ettevõtte harukontorit Eestis, mis pakub raudteetaristu projekteerimise teenuseid,» ütles Allikmäe.

Allikmäe on veendunud, et Märt Ehrenpreis ja juhatuse esimees Lauri Betlem moodustavad suurepärase tandemi Elroni juhtimiseks, tehes koostööd kõigi ettevõtte tänaste ja tulevaste partnerite ning nõukoguga.

Märt Ehrenpreis ütles, et Elroniga liitumine annab talle võimaluse panustada Eestis keskkonnasäästlike transpordilahenduste arendamisse.

«Elronil on tugev potentsiaal ja võimalus kasvada tehniliselt regiooni üheks kaasaegseimaks reisijateveo ettevõtteks, mille sujuva reisijateveo teenuse taga seisavad professionaalsed töötajad, modernne veerem ja hooldustaristu,» ütles Ehrenpreis.

Ta lisas, et senine Elroni meeskond on teinud ära väga suure ja oodatud töö, mille tulemusel jõuavad 2024. aasta lõpus liinile uued täiendavad reisirongid. «Uute rongide vastuvõtt, logistika- ja hooldusvõimekuse vastavaks arendamine ning uute rongide liiklusesse integreerimine on esimesed suurprojektid, millele saan uue juhatuse liikmena anda oma panuse,» märkis Ehrenpreis.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub rongidega turvalist, usaldusväärset, kiiret, keskkonnasõbralikku ja kliendikeskset reisiteenust kõigil Eesti rongiliinidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles