Selverist ilma jäänud mTasku lõi käed suure toidukaupluste ketiga (1)

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
mTasku.
mTasku. Foto: Telia

Kui jaanuari keskel teatas jaekett Selveri omanikfirma Tallinna Kaubamaja, et loobub mobiilimakseplatvormi mTasku toetamisest, siis alates tänasest saab mTaskuga maksta Maxima kauplustes.

«mTaskuga liitumine on Maxima jaoks väga oluline samm edasi, et kliendid saaksid veelgi kiiremini ja mugavamalt meie poodides sisseoste teha,» sõnas Maxima Eesti turunduse- ja kommunikatsiooniosakonna juht Maris Kivi ja lisas, et mTasku on hea lisandus juba praegu suurepäraselt toimivale ja klientide hästi vastu võetud Maxima äpile.

«Jätkame endiselt Maxima mobiilirakenduse arendamist ja panustame äpi kasutajakogemuse pidevale parendamisele. mTasku annab aga võimaluse laiemale kliendibaasile veelgi lähemale jõuda,» lisas Kivi.

mTasku rakendus pakub nutitelefoni kasutajatele võimalust digitaalselt hoida ja kasutada erinevaid kliendi-, makse- ja kinkekaarte. Praeguse seisuga on mTaskul üle 90 tuhande registreeritud kasutaja.

«Ennustame, et Aitäh-kaardi (Maxima kliendikaart) lisamisega kasvab aktiivsete kasutajate arv kordades. Kliendil avaneb võimalus lisada olemasolev Aitäh-kaart või kohe teha uus digitaalne Aitäh-kaart. Peale kaardi lisamist hakkavad kliendikaardi soodustused kehtima kohe ja seda kõigis Maxima 83 poes üle Eesti,» sõnas mTasku omanikfirma Moneery OÜ juhatuse liige Karol Kovanen.

mTasku on mobiili äpp, mille lõi esmalt 2016. aastal Telia, kes müüs selle 2022. aastal Moneery OÜ-le. 2022. aastal tehti mTasku kaudu 3,6 miljoni euro ulatuses tehinguid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles