Konkurentsiamet ei algatanud Elveso suhtes menetlust

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi tehas Põrguväljal.
Kalevi tehas Põrguväljal. Foto: Liis Treimann

Konkurentsiamet teatas täna Kalev Chocolate Factory'le, et ei algata väärteomenetlust ASi Elveso suhtes. AS Kalev kavatseb selle tõenäoliselt vaidlustada.

AS Kalev juristi Allan Viirma sõnul selgusid ettevõttele peale teatega tutvumist üllatuslikult mitmed asjaolud.

«Kummalisel kombel selgub teatest, milles meile väärteomenetluse algatamata jätmisest teada antakse, asjaolu, et sisuliselt on konkurentsiamet väärteomenetluse siiski algatanud ning teinud menetlustoiminguid väärteo toimepanemise asjaolude selgitamiseks. Asjas täieliku selguse saamise huvides tuleb Kalev Chcolate Factoryl kõnealune teade ilmselt vaidlustada,» ütles Viirma.

Kalev Chocolate Factory sai 2.2.2009 a. konkurentsiametilt teate ASi Elveso suhtes väärteomenetluse algatamata jätmise kohta. Väärteomenetluse algatamist taotles Kalev Chocolate Factory seoses ASi Elveso poolt käesoleva aasta jaanuaris mitmeks päevaks veeteenuse osutamise peatamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles