Finantskuritegevuse vastane idufirma laiendab juhtkonda

BNS
Copy
Petukiri. Pilt on illustratiivne.
Petukiri. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

Rahapesu tõkestamisega tegeleva Eesti idufirma Salv juhtkond laieneb tänu hiljutisele 4 miljoni eurosele rahastusvoorule. Ettevõttega liitub neli uut inimest.

Salv saab neli juhtivtöötajat: kasvujuht Lauri Haav, tootejuht Gristel Tali, finantsjuht Maarja-Liis Mitri ja personalijuht Kimberli Lis Kopli.

Haav, kellel on põhjalikud teadmised rahvusvahelistest turgudest ning üle kahe aastakümne pikkune kogemus IT-ettevõtetes müügi ja kasvu alal, oli seni Eesti e-residentsuse programmi tegevjuht ning enne seda töötas finantstehnoloogia ettevõtte Monese juhtkonnas, teatas ettevõte.

Tali liitub Salviga tootmistarkvara loovast idufirmast Katana, kus töötas tootejuhina ja vastutas tootestrateegia, tegevuskava arendamise ning kliendi- ja tootekäsitluse eest.

Mitril on finantsjuhi taust, ta on töötanud Bercman Technologiesis ja nõustamis- ja tarkvaraarendusettevõtes Mooncascade. Tal on kogemusi tegevjuhtide ja juhatuse liikmete nõustamisel, tulemuslikkuse parandamisel, finantsstabiilsuse tagamisel ja kasvuväljavaadete toetamisel.

Kopli töötas seni Boltis, kus vastutas ettevõtte ülemaailmse tasustamis- ja värbamisstrateegia eest. 

Salv on platvorm, mis aitab ettevõtetel 13 Euroopa riigis vähendada vastavuskontrolli alaseid riske ja parandada finantskuritegevuse vastast võitlust.

Ettevõte on kaasanud 7,3 miljonit eurot riskikapitali investeeringuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles