Konkurentsiamet andis Margus Linnamäe äriimpeeriumi laienemisele rohelise tule

BNS
Copy
Confido Esteetika Kliinik Viru keskuses.
Confido Esteetika Kliinik Viru keskuses. Foto: Sander Ilvest

Konkurentsiamet andis Margus Linnamäele loa omandada valitsev mõju erameditsiinikontserni Confido Healthcare Group OÜ üle.

Tehinguga müüb KT Holding Linnamäele 70 protsendi suuruse osaluse Confido grupis. Tehingute jõustumise järel kuulub Margus Linnamäele 70 protsenti, Tarmo Laanetule 20 protsenti ja Kadi Lambotile 10 protsenti ettevõttest. Lepingu maksumust ega muid detaile poolte vahel sõlmitud konfidentsiaalsuskokkuleppe järgi ei avaldata.

Holdingu üks omanikest Tarmo Laanetu selgitas mullu sügisel pressiteates, et Confido on endiselt aktiivses kasvufaasis ning käimas on kapitalimahukad investeeringud, mille edukaks elluviimiseks peab ta vajalikuks kaasata tugeva finantstaustaga investor.

Confido Healthcare Group OÜ äritegevuse sisuks on erinevate tervishoiu- ja terviseteenuste osutamine, peamiselt erinevad eriarstiabiteenused. Confido Healthcare Groupi 2021. aasta konsolideeritud müügitulu oli 24,2 miljonit eurot ning põhivara kulumi, intresside ja maksude eelne (EBITDA) kasum 957 000 eurot.

Margus Linnamäe MM Grupp tegutseb tervishoiu valdkonnas ravimite, apteegikaupade ning meditsiiniseadmete jae- ja hulgimüügiga. MM Grupp OÜ on Margus Linnamäele ja Ivar Vendelinile kuuluv valdusfirma, millele kuuluvad ka Postimees Grupp ja uudisteagentuur BNS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles