Julianus Inkasso sai uue tegevjuhi

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Merle Laurimäe.
Merle Laurimäe. Foto: Julianus Inkasso

Baltikumis inkassoteenuseid pakkuva ettevõtte Julianus Inkasso uueks tegevjuhiks nimetati praegune inkassotoodete juht Merle Laurimäe.

«Julianus Inkasso kuulub Aktiva Finance Group kontserni ja hetkel laieneme jõudsalt uutele turgudele ning lansseerime uusi finantsteenuseid. Eelmisel aastal ületas Julianus Inkassole sissenõudmiseks usaldatud võlgade summa miljardi euro piiri ning laiendasime inkassoäri ka Poola. Kasvanud ärimahtude juures on Laurimäe kompetents võlahalduse ja klienditeeninduse alal koduturul hindamatu väärtusega,» kommenteris Julianus Inkasso juhatuse liige Oliver Markvart pressiteates.

Laurimäe hakkab juhatuse liikmena vastutama Eesti turu äritegevuste eest. Oma karjääri vältel on uus tegevjuht töötanud nii klienditeeninduse juhi kui ka rahvusvahelise meeskonnaga regiooni võlahalduse juhina ning andnud panuse võlahalduse meeldetuletusprotsess.

«Mul on väga hea meel uue vastutusrikka väljakutse üle. Jätkan tööga viia ellu ettevõtte missiooni aidata nii eraisikutel kui ettevõtetel oma finantse paremini hallata. Loome selleks pidevalt uusi teenuseid ja harime inimesi finantstarkuse vallas,» rääkis Merle Laurimäe ambitsioonidest uuel ametikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles