Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Toitlustusettevõtte juht: tööjõuga on olukord katastroofiline (4)

Copy
Õhtusöök restoranis Bacio. Pilt on illustratiivne.
Õhtusöök restoranis Bacio. Pilt on illustratiivne. Foto: Konstantin Sednev / Scanpix

Catering-firma juhi sõnul on olukord toitlustuses tööjõupuuduse ja palgasurve tõttu katastroofiline, kirjutab Äripäev.

Põhjala Cateringi tegevjuht Jüri Lakspere sõnul on suurim probleem tööjõuga teeninduses, kuid ka head kokka on raske värvata, kuna töö on füüsiliselt väga raske ja tööajad ebamugavad.

«Eesti noor ei taha olla teenindaja, veel vähem köögitöötaja,» ütles Lakspere.

Märksõnad

Tagasi üles