Reisikorraldaja: nõudlus on kasvutrendis

BNS
Copy
Sharm el Sheikh.
Sharm el Sheikh. Foto: THAIER AL-SUDANI/Scanpix Baltics

Reisikorraldaja Join Up Baltic lisas sel talvehooajal nädalas juurde ühe lisalennu Tallinnast Egiptusesse Sharm el Sheikhi, kuna Eestis kasvab järjepidevalt nõudlus reisimise järele.

Alates 25. veebruarist korraldab reisikorraldaja reise Sharm el Sheikhi otselennuga Tallinnast kolm korda nädalas, teatas Join Up Baltic.

«2023. aasta esimesel kuul oleme Balti riikides täheldanud positiivseid muutusi reisijate harjumustes. Nõudlus populaarsemate sihtkohtade järele kasvab ning koostöös meie strateegilise partneri, SkyUp Airlinesiga, oli meil võimalik võtta arvesse reisijate vajadusi ja lisada talvehooajal juurde lende Egiptusesse,» kommenteeris Join Up Balticu tegevjuht Sabina Saikovskaja.

Eelmisel aastal eelistasid reisijad nii pandeemia kui ka Ukraina sõja mõjul enamjaolt viimase hetke reise. «Nüüd, 2023. aasta alguses, planeerib rohkem inimesi oma reise ette. See on muidugi positiivne nii meile, reisiagentidele kui ka reisijatele endile – meile annab see võimaluse planeerida ette täpne lennuprogramm, tuua turule uusi sihtkohti. Reisijatele annab see võimaluse saada paremaid pakkumisi ning laiema valiku hotelle ja teenuseid,» lisas Saikovskaja.

Tema sõnul on Join Up Baltic 2023. aasta suhtes optimistlik ning ootab reisituru kasvu, olles valmis lisama juurde sihtkohti kohe, kui selleks nõudlus ilmneb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles