Ettevõtja teenetemärgi saamisest: võtab sõnatuks!

BNS
Copy
Idufirma Veriff juht Kaarel Kotkas.
Idufirma Veriff juht Kaarel Kotkas. Foto: Foto: Raul Mee

Iseseisvuspäeva raames jagatakse teenetemärke mitmekümnele ettevõtjale.
 

Täna tuli avalikuks teenetemärkide saajate nimekiri.

Valgetähe teenetemärk antakse ehitusettevõtjale Olaf Hermanile (paustanud SA Maarja Küla ja Rõuge valla Viitina küla arengusse), Saaremaa Tarbijate Ühistu & Coop Saaremaa juhatuse esimehele Kalle Koovile, tee-ehitusfirma Verstoni juht Veiko Veskimägile, puidutööstusettevõtte RAIT ASi juhile Ivar Dembovskile.

Veel saavad teenetemärgi Pärnumaa firma Reiden ASi juht Arvo Suppi, NPM Silmeti juht Raivo Vasnu ning internetipõhise isikutuvastuse kontrolli firma Veriffi juht Kaarel Kotkas.

«See on väga suur au on ja võtab sõnatuks! Eriti olukorras, kus oleme alles enda teekonna alguses. See näitab, kui tähtsat probleemi me Veriffis globaalset lahendame ja kui suurt rolli Eesti selles mängib. Olen väga tänulik selle tunnustuse eest,» ütles Kotkas.

Veel läheb teenetemärk rahvusvahelise ekspordi pikaajalise arendajana Pärnus saab Valgetähe teenetemärgi veel OSHINO Electronics Estonia OÜ juhatuse liige Ingvar Kuusk. Samuti pakendifirma AS Cista juht Vahur Käärik, kelle puhul märkis riigikantselei, et ta arendab ka kohalikku elu Kanepi vallas.

Teenetemärgid ka liitudele

Samuti pälvivad teenetemärgi Eestimaa Talupidajate Keskliidu eestvedaja, üle 30 aasta kartulikasvatusega tegelenud Kalle Hamburg; Võrumaa Talupidajate Liidu eestvedaja ja põllumajanduskonsulent Marika Parv ning Roomet Sõrmus, kes on Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhina seisnud Eesti põllumeestele ja toidutootjatele võrdsemate konkurentsitingimuste saavutamise eest Euroopa Liidus.

Teenetemärgi saavad ka metsamees ja ettevõtja Mart Erik; trükikoja Printall polügraafia asjatundja Ivan Buhalko; Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts, kes aktiivse osalemisega poliitikakujunduses on pikka aega panustanud ettevõtluskeskkonna arendamisse; ning Eesti Ehitusinseneride Liidu kutsekomisjoni esimees ja kõrgelt kvalifitseeritud ehitusinsener Heiki Meos, kelle juhtimisel ja projekteerijana kaasalöömisel on valminud paljude suurehitiste projektid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles