Ülemiste City arendaja plaanib suurt võlakirjade emissiooni

BNS
Copy
Esimese ja teise lapse toetus ning üksikvanema lapse toetus on nüüd 80 eurot. Lapsetoetus alates kolmandast lapsest on endiselt 100 eurot.
Esimese ja teise lapse toetus ning üksikvanema lapse toetus on nüüd 80 eurot. Lapsetoetus alates kolmandast lapsest on endiselt 100 eurot. Foto: Arvo Meeks

Mainor Ülemiste AS plaanib järjekordset võlakirjade emissiooni – tagamata võlakirjade programmi raames on järgneva 12 kuu jooksul kavas võlakirju emiteerida mitmes osas, kokku suurusjärgus 20 miljonit eurot.

Esimese emissiooni mitteavalik pakkumine kavatsetakse läbi viia tänavu esimeses kvartalis, misjärel on plaanis esitada Nasdaq Tallinna börsi noteerimiskomiteele taotlus emiteeritud võlakirjade kauplemisele võtmiseks mitmepoolses kauplemissüsteemis First North, teatas Mainor börsile.

Mainor Ülemiste arendab üheskoos Technopolis Ülemistega endise Dvigateli tehase 36 hektari suurusele territooriumile Ülemiste City ärilinnakut, mis pakub 218 000 ruutmeetrit üüritavat pinda, mis on koduks ligi 500 ettevõttele ning kus töötab, õpib ja elab üle 14 000 inimese.

Võlakirjade programmi nõustaja on Redgate Capital AS, kes on olnud ka Mainor Ülemiste varasemate võlakirjaemissioonide nõustajaks alternatiivturul First North.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles