Urmas Sõõrumaa kinnisvarafirma sai uue juhatuse liikme

PM Majandus
Copy
US Real Estate uus arendusjuht Uko Paasik.
US Real Estate uus arendusjuht Uko Paasik. Foto: US Real Estate

Veebruarist alustas US Real Estate arendusjuhi ja juhatuse liikmena tööd Uko Paasik, kelle vastutusalaks on kontserni kinnisvara arendusprojektide juhtimine.

US Real Estate arendusportfellis on üle 200 000 m² pinda, millest ehitusfaasis on ligikaudu 33 000 m², põhjendas US Real Estate'i juhatuse esimees Martin Kolga uue meeskonnaliikme lisandumist.

Ettevõttel on arendamisel Rotermanni kvartalis büroohoone Golden Gate, La Marina restoranimaja ja Ahtri 3 kinnistu planeerimine ning projekteerimine. Arendamises on Park Tondi kvartal, kus peagi valmib üks büroohoone ja äsja alustati teise büroohoone ehitamisega.

Suurprojekt on Patarei Merekindluse renoveerimine ja täielik ümberehitamine kaasaegseks hoonetekompleksiks. Seal on esialgu kavas valmis ehitada Eesti Mälu Instituudile kuuluv muuseum ning konserveerida ajaloolised hooned.

Uko Paasik ütleb, et tema eesmärk on optimeerida US Real Estate'i kinnisvaraobjektide potentsiaali. Enne uuele töökohale asumist juhtis Paasik omanimelist konsultatsiooniettevõtet, kus pakkus kinnisvaraarendamisega seonduvaid teenuseid fondidele ja arendajatele, näiteks EfTEN, Baltic Horizon ja Crowdestate. Paasik on juhtinud ka Arco Investeeringute arendusüksust.

US Real Estate on Urmas Sõõrumaale kuuluv kinnisvaraettevõte, mille portfellis on üle 130 000 m² üüritavat pinda ja üle 200 000 m² arenduses pinda. Ettevõttel on äri-, haridus- ja spordikinnisvara ning ta arendab terviklikke äri- ja elukeskkondasid, sh Patarei merekindlus, Golden Gate, Park Tondi, Rotermanni kvartal. Ettevõtte kinnisvaraportfelli koguväärtus on üle 300 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles