Milrem Robotics võtab tööle ligi sada uut töötajat

PM Majandus
Copy
Milrem Robotics juhatuse esimees Kuldar Väärsi.
Milrem Robotics juhatuse esimees Kuldar Väärsi. Foto: Mihkel Maripuu

Robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics plaanib oluliselt meeskonda suurendada ning juba lähiaastal värvata eelkõige Eestisse sada uut inseneri ja tugitöötajat, et toetada tooteportfelli laiendamist ning täita maailmas aina suurenevat nõudlust intelligentsete robootikasüsteemide järele.

«Kaitsetööstuse valdkond on järgneva viie aasta jooksul kindlas kasvufaasis, sest riigid Euroopas kui ka kaugemal hoiavad oma kaitsekulutused kõrged. See annab kindlustunde edasiseks kasvuks. Ujume selles mõttes vastuvoolu teiste tehnoloogiafirmadega, kes on lähiajal teatanud pigem koondamistest. Meie eesmärk on olla valmis suurte koguste tarnimiseks, sest riigid, kes on siiamaani mehitamata süsteeme testinud, on peatselt valmis suurte hangete väljakuulutamiseks,» ütles ettevõtte juhatuse esimees Kuldar Väärsi.

«Enamus juurde loodavaid töökohti on tarkvaraarenduses, kuivõrd ettevõtte põhirõhk on mehitamata süsteemide intelligentsuse tõstmisel. Ent kindlasti palkame juurde ka mehaanika- ja teiste valdkondade insenere, projektijuhte, instruktoreid ja teisi tugitöötajaid, et luua ja arendada uusi mehitamata platvorme, mille nõudlus on oluliselt suurenenud,» selgitas Milrem Roboticsi tehnoloogiadirektor Devid Liik.

Paralleelselt meeskonna suurendamisega on ettevõttel plaanis tuleval aastal praeguse Tallinnas asuva kontorihoone kõrval avada uus tootmishoone, mis suurendab ettevõtte põhitoote – mehitamata roomiksõiduki Themise – tootmist praegusel sajalt kuni viiesaja ühikuni aastas. Ettevõtte kontorid asuvad Eestis, Rootsis, Soomes, Hollandis ja USA-s, kus töötab kokku ligi 200 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles