Eesti ettevõte QLA Insurance pakub privaatpanganduslikku teenust ja finantstarkust igaühele

QLA Insurance
Copy
Foto: QLA Insurance

QLA Insurance aitab nii eraisikutel kui ka ettevõtetel oma varasid lihtsalt, paindlikult ja turvaliselt kasvatada. «Meie eelis on, et meil saavad sooja ja tähelepanelikku privaatpanganduslikku kohtlemist kõik kliendid, olenemata nende vara suurusest. Toome investeerimise inimestele lähemale,» ütleb ettevõtte asutaja ja juht Christopher Voolaid.

QLA Insurance’i eesmärk on muuta finantsmaastiku kultuuri, pakkudes finants-coaching’u-teenust ning koolitusi nii ettevõtetele kui ka eraisikutele. «Kui ettevõte investeerib ja kindlustab oma vara ning inimesed läbi meie, siis tagame talle omalt poolt kasulikku lisaväärtust, koolitades näiteks tema töötajaid finantsalaselt. Selliste koolituste tähtsus on kerkinud just nüüd, kriisi ajal. Soovime, et meie kliendid ja partnerid oleksid tänases maailmas võimalikult heas positsioonis ja võidaksid iga päev,» tutvustab Voolaid.

Koolitusi on väga erinevatel rahateemadel alates töötajate kindlustamisest, maksundusest ning ettevõtte äri- ja aastaplaanist kuni finantsiliste eesmärkide ja mõtteviisi kujundamiseni. Samuti teemadel, kuidas mitmekordistada oma investeeringuid töötajatesse ja varadesse, kuidas rohkem raha teenida ja säästa ning kuidas saab selles osas teha tõhusamat müügi- ja turundustegevust. Koolitusi on mõnetunnisest kuni päevase ja mitmepäevaseni.

E-pood eesmärkide paremaks planeerimiseks

«Meie koolituste rõhk on töötubadele omaselt praktilistel tegevustel. Meie koolitused ei tähenda, et kõneisik lihtsalt räägib ja näitab slaide, vaid nende väljatöötamise ja läbiviimise taga on terve meeskond,» kirjeldab Voolaid. «Lisaks sellele, et aitame panna paika järgneva 30–60–90 päeva tegevuskava, aitame seda plaani ka hilisemate kuude jooksul järgida ning tõhustada. Meid ei huvita, mida koolitus üldsõnaliselt kuulajale annab, vaid meile on oluline, kuidas ettevõtja saadud tarkust reaalselt kasutama hakkab. Kuidas nad oma varasid paremini kasvatavad ja bilansiväärtust tõstavad ning töötajaid motiveerivad ja hoiavad. Aitame vajadusel muuta ka ettevõtte töökultuuri.»

Lähiajal on QLA Insurance’il plaanis avada eesmärkide planeerimiseks e-pood. «Inimestes kasvatab hirmu olukord, kus Euroopas on sõda, maailmas oli hiljuti kardetud haiguspuhang, inflatsioon kerkib mürinal ning majanduses on keeruline seis. Seetõttu ongi vajalik personaalne investeerimisnõustaja, kes kaardistab teie soovid, võimalused, vajadused ja riskid, et leida teile kõige sobilikum variant. Ka väikene investeering on parem kui mitteinvesteerimine! Kord kuus või aastas raha paigutamine aitab luua kindlustunnet, olgu selleks summaks siis 100, 1000 või 10 000 eurot.»

QLA Insurance on Baltikumis ühe pikemalt tegutsenud kindlustusseltsi Compensa Life Vienna Insurance Group SE (endise nimega Seesam) partner. Vienna Insurance Group tegutseb aastast 1824 ning tänaseks on neid usaldanud üle 22 miljoni kliendi, mis tähendab rahvaarvult peaaegu 17 Eestit. QLA Insurance aitab Eestis, Euroopas ning maailmas kaitsta inimesi ja perekondi, alustada ettevõtlusega ja saavutada oma unistused.

Informatsiooniküllus tekitab segadust ja hirmu

«Investeerimisalast informatsiooni on liikumas väga palju, see tekitab paraku omajagu segadust ning investeerimisega alustamine tundub paljude inimeste jaoks keeruline. Seepärast lõimegi ettevõtte, kus hoiame tähtsal kohal personaalset lähenemist. Selgitame kohtumistel, kuidas teha esimest sammu kindlama tuleviku suunas. Õpetame, millal on õige aeg ja kuidas alustada investeerimisega, millised on erinevad võimalused ning kuidas oma investeeringutel silm peal hoida,» ütleb Voolaid.

Ettevõtetel ja firmaomanikel on võimalik näiteks sõlmida töötajatega tööandjapensionit või kogumiskindlustust, mis tähendab, et tööandja kindlustab oma töötajad, kogudes neile optsioonide asemel raha näiteks pensionipõlveks. Põhjamaades on see kaunis tavaline, et ettevõte kogub oma töötajatele kindlustust ning kolme või viie aasta pärast saab lojaalne töötaja selle raha endale preemiaks.

QLAs töötavad professionaalsed finantsnõustajad, kelle tööks on näidata, miks on investeerimine ja kogumine tähtis, kuidas rahaga targalt ümber käia ning see enda kasuks tööle panna.

Kui investeerimine ja finantsmaailm on sulle südamelähedased, soovid valdkonnas omandada uusi teadmisi, mida teistelegi jagada, oled oodatud ka tööle kandideerima! Otsime julgeid, ambitsioonikaid, kohusetundlikke ja entusiastlikke inimesi. Omalt poolt pakume võimalust saada osa kiiresti kasvavast ettevõttest, paindlikku töögraafikut ja põnevat tööd, karjäärivõimalust, konkurentsivõimelist töötasu ja boonussüsteemi ning arendavaid koolitusi ja meeskonnaüritusi.

Finantsmaailm tundub huvitav? Investeerimine ja rahaasjad põnevad? Vaata meie kodulehte, jälgi ja laigi meid Linkedinis, Instagramis, Facebookis, kuula QLA Podcasti Youtube’is või Spotify’s ning võta julgelt ühendust! Anna ka teada, keda sooviksid QLA Podcastis kuulata!

QLA Insurance’i eesmärk on aidata inimestel ja ettevõtetel võita!

Mida oled valmis tegema selleks, et saada kõrgemat palka? Kuidas suurendada oma rahavooge, parandada elukvaliteeti ning ka töökultuuri ettevõttes? Kellelegi ei meeldi ebaõnnestuda, kuid see on üks osa meie elust, osa võitmisest, millest saab ainult õppida. QLA Insurance aitab inimestel areneda, tulla välja mugavustsoonist ning luua harjumused, mis aitavad nii elus kui ka rahaasjades igapäevaselt võita!

QLA Live Webinar: kuidas rahalist kindlust luua?

Kolmapäeval, 22. veebruaril kell 15.30–17

Klientidele tasuta! Piletid ja ürituse info SIIN.

QLA Live Webinaril saate teada:

  • mis toimub TÄNA majanduses ja maailmas;
  • ühiskonna valed, mis hoiavad tagasi;
  • kuidas luua küllust;
  • kuidas luua sissetulek, mida väärid;
  • kuidas ehitada oma ärivõrgustikku;
  • kuidas tegutseda kümnekordsel tasemel;
  • milliseid samme on vaja teha, et luua rahalist kindlust;

Webinariga kaasneb ka QLA Raha Töövihik

Oled valmis astuma järgmise sammu rahalise kindluse poole?

QLA Insurance OÜ
Tornimäe 7, Tallinn
info@qlainsurance.ee
www.qlainsurance.ee
Copy
Tagasi üles