Omniva hakkab suuremates linnades varahommikust postikannet osutama

BNS
Copy
Omniva juht Mart Mägi.
Omniva juht Mart Mägi. Foto: Konstantin Sednev

Omniva alustab ettevalmistusi varahommikuse postikande osutamiseks suuremates linnades.

Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul on Omnival üle Eesti toimiv posti kojukande võrgustik ja pikaaegne kogemus kojukande teenuse osutamisel. «Posti kojukandes on oluline mahuefekt ehk mida rohkem on saadetisi, seda efektiivsemalt ja optimaalsemalt saame teenust osutada. Meie postikullerid toimetavad juba praegu üle Eesti koju pakke, kirju, reklaami ja perioodikat, kuid suuremates linnades me seni varahommikust kannet ei pakkunud. Soovime laiendada oma teenuste pakkumist ja alustame selleks ettevalmistusi,» ütles Mägi.

Omniva alustab varahommikuse kandeteenuse osutamisega aprilli alguses, eesmärgiga pakkuda aasta lõpuks teenust peamistes suuremates linnades. Ettevalmistusperioodil planeeritakse linna erinevate piirkondade varahommikuste kanderingide korraldus ja kullerite liikumise teekonnad. Tiheasustusega linnades on väga oluline ka kanderingil paljude tänavate ja postiaadresside tundmine ja neis kiire orienteerumine ning postiautodega turvaline liiklemine, teatas ettevõte.

Omnival on üle Eesti 31 jaotuskeskust, kus valmistatakse ette piirkonna posti kanderingid. Kokku töötab ettevõttes üle Eesti ligi 800 postikullerit, kes igapäevaselt viivad saadetisi kohale.

Reede hommikul teatas meediakontsernidele Ekspress Grupp ja Postimees Grupp kuuluva trükiväljaannete levitamisega tegelev Express Post, et ettevõtte nõukogu võttis vastu otsuse sulgeda 2023. aasta jooksul kojukandeteenuse valdkond. Kojukandeteenuse sulgemise järel jääb Express Post pakkuma kõnekeskuse teenust ja ajakirjanduse tellijate baaside haldusteenust, mis moodustab umbes 7 protsenti ettevõtte tänasest äritegevusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles