Wolt laieneb uude linna

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Wolti kuller Narvas.
Wolti kuller Narvas. Foto: Wolt

Toidukullerfirma Wolt käivitab veebruari lõpust Viljandis teenuse, mis võimaldab Viljandi inimestel mobiilirakenduse abil tellida nii toitu kui ka kaupa.

«Usun, et Wolti laienemine Viljandisse elavdab kohalikku ettevõtlust, annab inimestele võimaluse kullerpartnerina sissetulekut teenida ning muudab kogukonna igapäevaelu lihtsamaks ja mugavamaks,» ütles Wolt Baltikumi juht Liis Ristal.

Tema sõnul on Eesti elanikud Wolti teenused seni hästi vastu võtnud ja see annab Woltile kindluse laieneda Tallinna, Tartu, Pärnu ja Narva kõrval ka teistesse Eesti linnadesse. Viljandi kohta on Wolt saanud aastate jooksul palju küsimusi ja sooviavaldusi, märkis Ristal.

Wolt tuli Eesti turule kuus aastat tagasi ja kasvab ettevõtte teatel pidevalt. «Kasutajaid tuleb meil iga päev juurde ja sellega koos kasvavad tellimuste mahud ja arvud. Oleme restoranide toidu kõrvale toonud jaekauplused ja toidupoed. Ehk me ei ole juba ammu pelgalt äpp, kust toitu tellida, vaid sisuliselt saab Woltist täna kõike, alates ehitusmaterjalidest kuni lapsemähkmeteni välja,» nentis Wolt Baltikumi juht.

Ristali sõnul on Viljandis veel vara kõiki partnereid välja hõigata. «Küll aga on meil hea meel teatada, et Wolti kaudu saab hakata tellima teoseid Rahva Raamatust ja VLND burgereid. Muide, Wolti kliendid armastavad eriliselt just burgereid. Meie 2022. aasta tellimuste kokkuvõte näitab, et burger, banaan ja frititud kana on toidutellimuste esikolmik,» avaldas ta.

Wolti platvormil töötab Eestis umbes 2000 kullerit ja eelmisel aastal maksis ettevõte nende pealt üle 3,5 miljoni euro tööjõumakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles