Ragnar Klavani ehitusfirma investeeris tehnikasse ligi 9 miljonit (1)

PM Majandus
Copy
Äripartnerid Ragnar Klavan (vasakul) ja Verstoni tegevjuht Veiko Vesikimäe (paremal).
Äripartnerid Ragnar Klavan (vasakul) ja Verstoni tegevjuht Veiko Vesikimäe (paremal). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teedeehitus- ja korrashoiu ettevõte Verston investeeris möödunud aastal uude hooldus- ja ehitustehnikasse ligi 9 miljonit eurot.

Talvise teehoolde perioodi alguseks saabusid Verstoni piirkonnakeskustesse üle Eesti 19 Scania ja Volvo hooldeautot ning masinaparki lisandus ka 15 uut John Deere traktorit. Efektiivsemaks lumekoristuseks soetati 360 000 euro eest uusi sahkasid ja suveks 900 000 euro väärtuses niiduseadmeid, teatas ettevõte.

Verstoni omanikud on ärimees Erkko Saluste (45 protsenti), Paide Linnameeskonna president Veiko Veskimäe (45 protsenti) ja jalgpallur Ragnar Klavan (10 protsenti). 

Ettevõte teatel panustasid nad  ka teedeehitusmasinate ja -seadmete kaasajastamisse. Selleks osteti möödunud aastal pool miljonit eurot maksev uus purusti ning investeeriti kokku 620 000 eurot laaduri ja asfaldi laoturi soetamiseks. Lisaks täiendati seadmeparki väiksemate laadurite ja mitme ekskavaatoriga.

«Oleme Verstonis seadnud eesmärgi vähendada enda tegevusest tekkivat CO2-heidet, ehitada ja hooldada teid senisest targemalt, säästlikumalt. Praegune tehnoloogia veel ei võimalda ehitusvaldkonnas loobuda fossiilkütuste kasutamisest, kuid uued sõidukid ja seadmed on senistest märksa ökonoomsemad ning saastavad vähem keskkonda,» kommenteeris Verstoni tehnikavaldkonna juht Kert Kaljurand pressiteates.

Verston vastutab teede korrashoiu eest viies Eesti piirkonnas, kus riigimaanteede kogupikkus on rohkem kui 5500 kilomeetrit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles